2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه شيري بهش ميدي؟ دکتر چه دارويي داده؟ شروع غذاي کمکي که شيره بادام و فرني و حريره و لعاب برنج که همه رفلاکس رو تشديد ميکنه

اگر شير خشکي هست ببلاک آي آر مناسبه و دارويي امپرازول خدا رو شکر پسرم 6 ماهگي خوب شد شيرش ديگه کردم نان 2/هر از گاهي که با غذا رفلاکس ميگيره امپرازول ميدم

ببخشید دوستان من یه سیوال دارم نوزادم ۵۰روزشه چند روز بعد تولدش رنگ مدفوعش سبز پررنگ بود تا چند روزپیش دکتر هم بردم میگن مهم نیست،  چند روز پیش بدنش کهیر زد بردم دکتر الرژی گفت که مال شیرخشکشه الان ۳روزه شیرخشک آپتامیل پپتی میخوره ببخشید امروز رنگ مدفوعش سبز کم رنگ شل هم بود چرا اینجوره ؟  

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
همه ی داروها رو امتحان کردیم ولی تاثیر نداشت

عزیزم‌بهش پدی لاکت بده 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
ببخشید دوستان من یه سیوال دارم نوزادم ۵۰روزشه چند روز بعد تولدش رنگ مدفوعش سبز پررنگ بود تا چند روزپ ...

مدفوع پسر منم همین طوریه به خاطر آلرژیه.دکتر به من گفت مهم نیست