2821
2789

فهیمه قدیمیان سه راه گوهردشت خودم همش اونجا میرم انقد خوش برخورده ک نگوووو هرچیم بپرسی جواب میده فوق العادم با دقته

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فهیمه قدیمیان سه راه گوهردشت خودم همش اونجا میرم انقد خوش برخورده ک نگوووو هرچیم بپرسی جواب میده فوق ...

ممنونم. منم میخوام دکتری باشه که حرف بزنه و سوالاتمو ج بده. سر پسرم که باردار بودم میرفتم زهرا شکری چهارراه طالقانی.دور از جونت مثل سگ بود

ممنونم. منم میخوام دکتری باشه که حرف بزنه و سوالاتمو ج بده. سر پسرم که باردار بودم میرفتم زهرا شکری ...

اره شنیدم خیلی بداخلاقه

من خودم خواستم زن باشه ک راحت باشم

پیش شهین امانی فاطمه تبارکی هم رفتم ولی واقعا این یچیز دیگس

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
اره شنیدم خیلی بداخلاقه من خودم خواستم زن باشه ک راحت باشم پیش شهین امانی فاطمه تبارکی هم رفتم ولی ...

سلام عزیزم

دکتر تبارکی کارش برای سونو انومالی خوبه؟

همراه اقا هم راه میده داخل؟

حسبی الله❣️رب هب لی من لدنک ذریة طیبه انک سمیع الدعا🙏🏻