2789
عنوان

علت زانو درد

146 بازدید | 17 پست

خانوما من چهار ماهه باردارم،،از اول بارداری زانو سمت راست درد میکنه وقتی میشینم وپا میشم دیگه میخام گریه کنم حتی تو خواب درد میکنه دکتر رفتم گفت ماله بارداریه واضافه وزن در صورتی که من اول بارداری ۸۱کیلو بودم ولی حالا ۷۳سدم خیلی وزن کم کردم اما دکترم گفت فعلا تا بعد بارداری نمیشه تشخیص داد،،کسی بوده مثل من باشه؟؟

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

چه عرض کنم....منم تو بارداری مچ دست هام ورم کرده بود و درد میکرد

خیلی بده،،،به خدا بعضی موقع گریه میکنم مثله پیر زنا نمیتونم بشینم وپا شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم از چیه منم هرشب یکی از زانوهام‌درد میاد به‌نوبت خسته شدم‌مثل پیرا شدم هنو ۲۶سالمه وزنمم ۶۰😕

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
نمیدونم از چیه منم هرشب یکی از زانوهام‌درد میاد به‌نوبت خسته شدم‌مثل پیرا شدم هنو ۲۶سالمه وزنمم ۶۰😕

منم۲۴سالمه اما فقط زانوسمت راستمه به خدا میترسم نکنه فلج بشم

ممکنه عصبی باشه،ذهن وفکرت رو اروم کن

اتفاقا آرام جون از لحاظ ذهنی واعصاب یه ماهه خیلی ارومم اصلا نمیتونم حرص بخورم بر عکس قبلا که سر هر چیزی خودم واذیت میکردم

جنسیت مشخص شد؟

نه بچه لج کرده پاهاش وبسته حالا باز ده روز دیگه برم آنومالی ببینم مشخص میشه

عزیزم زانو درد هزار و یک علت میتونه داشته باشه،کمبود کلسیم و ویتامین دی ،سندروم پتلافمورال که ساییدگی کشکک و استخوان زیرش هست ،کشیدگی یا پارگی رباطها و منیسک (که معمولا در اثر ضربه اتفاق می افت )که هر کدومش نیاز به ام ار ای،رادیوگرافی و ازمایشهایی برای اثبات داره که معمولا در دوره بارداری مقدور نیس

البته خود بارداری باعث ترشح هورمونهایی هست که باعث شل شدن لیگامانها وافزایش مایع ساینوویال داخل مفاصل میشه که میتونه مفاصل رو دردناک هم بکنه

اتفاقا آرام جون از لحاظ ذهنی واعصاب یه ماهه خیلی ارومم اصلا نمیتونم حرص بخورم بر عکس قبلا که سر هر چ ...

ب هرحال منظورم حرص وجوش نبود کلا هرچیزی ک ذهنتو درگیرکنه باعث میشه ی درد عصبی داشته باشی،من دوسال پیش اینجوری شدم

منم۲۴سالمه اما فقط زانوسمت راستمه به خدا میترسم نکنه فلج بشم

نه بابا فلج چیه!! گرم نگه دار زانوتو خوب میشی

پودر زنجبیل توی یکم آب داغ بریز مثل خمیر شل بشه بعد بکش به زانوتو روشو باپارچه ببند اولش میسوزونه ولی خوب میشی چون گرم نگه میداره

فعلا هروقت درد گرفت اینکارو بکن

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
عزیزم زانو درد هزار و یک علت میتونه داشته باشه،کمبود کلسیم و ویتامین دی ،سندروم پتلافمورال که ساییدگ ...

ممنون عزیزم دکترم گفت تا بعد زایمان نمیشه کاری کرد 

نه بابا فلج چیه!! گرم نگه دار زانوتو خوب میشی پودر زنجبیل توی یکم آب داغ بریز مثل خمیر شل بشه بعد ب ...

ممنون دوستم😍😘