2777
2789
عنوان

کی میتونم برم برای آزمایش بارداری؟

474 بازدید | 16 پست

از دیروز تا حالا سه تا بی بی چک زدم و هر سه تاشونم هاله کمرنگ انداختن....پریودامم چن ماهه که کلا نامنظم شده قبلا ۲۸ روزه بود ولی چن ماهه که به ترتیب ۱۶ روزه ۲۱ روزه و ۳۰ روزه شده بود و امروز هم روز ۲۹ پریودیمه و هنوز خبری نیست و روز ۲۷ پریودیم که دوروز قبل بود ترشحات قهوه ای و کمر درد و دل درد داشتم ولی فرداش دیگه پاکه پاک شدم.....

ممنون میشم نظراتتونو بدین،اینکه حامله ام ؟

و کی برم واسه آزمایش نشون میده؟با توجه به این که دارو هم مصرف میکنم برام مهمه که از بارداریم زودتر اگاه بشم....

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

احتمالا لکه بینی قهوهای لکه بینیه لانه گزینی بوده.ایشالله بارداری.من یه هفته بعد اون لکه بینی رفتم و بیبی چک منم منفی بود آزمایشم مثبت بود با بتای پایین که بعد چند روز رفت بالا .دکتر گفت عجله کردی.

احتمالا لکه بینی قهوهای لکه بینیه لانه گزینی بوده.ایشالله بارداری.من یه هفته بعد اون لکه بینی رفتم و ...

چن روز از موعدتون گذشته بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا لکه بینی قهوهای لکه بینیه لانه گزینی بوده.ایشالله بارداری.من یه هفته بعد اون لکه بینی رفتم و ...

امکان داره پس بی بی چک اشتباه کنه؟؟؟اخه من موعدم ۲۷ بود نشدم بی بی چک زدم امروز منفی بود دلم میخواد ازمایش بدم

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤
منم پریودام نامنظم بود .و قرص دوفاستون مصرف کردم.ولی به نظر من شنبه آینده برو آزمایش

خیلی استرس دارممممم....قرص تیروئیدم مصرف میکنم دکتر گفته به محض بارداری بیا

امکان داره پس بی بی چک اشتباه کنه؟؟؟اخه من موعدم ۲۷ بود نشدم بی بی چک زدم امروز منفی بود دلم میخواد ...

اگه دو سه بار زدی و هر چند بار هاله افتاده.بارداری ولی هنوز بتات بالا نرفته .

اگه دو سه بار زدی و هر چند بار هاله افتاده.بارداری ولی هنوز بتات بالا نرفته .

نه هاله نیفتاد ...احساس میکم بی بی چکش خوب نیست نمیدونم

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤
اره نشون میده. ممکنه نیاز به تکرار داشته باشه که بعد از 48 ساعت دیگه مجددا تکرار میکنی

خخخخ فقط از ده بیشتر باشه دیگه کافیه😅