2777
2789

یه بار اولین آزمایش قند خون اوایل بارداری.هفت ماهگی هم میدن که زیاده وای خوردنش چقدر سخته😔😔😔😔

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه بار ولي سه بار خون ميدي ناشتا بعد يه ساعت بعد دوساعت من دادم هفته پيش

اجباریه؟من دکترم بهم قند دو ساعته داد و مشکلی نداشتم. این مدلی که پودر بخورم نبود. حالا دکترو عوض کردم این یکی پرسید دادی یا نه؟من الکی گفتم اره. میخوام ببینم واجبه عایا؟

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
یه بار اولین آزمایش قند خون اوایل بارداری.هفت ماهگی هم میدن که زیاده وای خوردنش چقدر سخته😔😔😔😔

هفت ماهمه ولی یدونه داد 

اوایل بارداری ۷ هفتگی اصلا پودر اینا نداد بدون پودر بود 

بدون پودر چطوري قند دوساعته دادي؟ 

ی بار ناشتا دادم. بعد گفت صبحانه بخور و بعدش دیگه هیچی نخور. بعد دو ساعت دوباره خون گرفت.یعنی دوبار

مال منم ماه هفت دونوبته بود پودر نداد

ا شمام مث من بودی پس. یعنی این همون تست مقاومت به گلوگزه؟من حوصله ندارم دوباره بدم اگه این فرق داشته باشه با پودریه  

ی بار ناشتا دادم. بعد گفت صبحانه بخور و بعدش دیگه هیچی نخور. بعد دو ساعت دوباره خون گرفت.یعنی دوبار

اها

نه فرقي نداره همونه! بعضي دكترا ميگن حتما پودر چون شكر خالصه و سختگيرانه تر از خوردن صبحانه معموليه

هفت ماهمه ولی یدونه داد  اوایل بارداری ۷ هفتگی اصلا پودر اینا نداد بدون پودر بود

برا من سه ماهگی دادم کلی هم آز نوشته بود از گروه خونی تا قند وتیرویید ویتامین کلی بود دیگه چون ویار هم داشتم خیلی سختم بود اون پاکت رو بخورم .اون فقط میخوردی بعد یه ساعت آز میدادی.ولی هفت ماهگی سه بار باید تکرار بشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اها نه فرقي نداره همونه! بعضي دكترا ميگن حتما پودر چون شكر خالصه و سختگيرانه تر از خوردن صبحانه معم ...

اا خب خداروشکر. خوشحالم کردی خدا خیرت بده  

برا من سه ماهگی دادم کلی هم آز نوشته بود از گروه خونی تا قند وتیرویید ویتامین کلی بود دیگه چون ویار ...

برا من یه بار ناشتا گرفت بعد پودر داد یه ساعت بعدش باز خون گرفت ۱۰:۳۵باز میگیره