2777
2789
عنوان

مکمل bcaa

7466 بازدید | 11 پست

واسه چی خوبه ؟ قیمتش چقدره؟ استفاده کردین خوب بوده واستون؟ bcaa بهتره یا آمینو؟ 

ببخشید دسگه انقدر سوال کردم 😂😁

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميخواي چكار حالا . بي سي اي اي بهتره 

باشگاه میخوام برم

من به یه بنده خدایی گفتم من آمینو میخوام بخرم گفت نه bcaa بهتره 

خوب اقا بی سی ای ای همون bcaa میشه دیگه

باشگاه میخوام برم من به یه بنده خدایی گفتم من آمینو میخوام بخرم گفت نه bcaa بهتره  خوب اقا بی ...

اره من كه نگفتم بي سي اي اي همون bcaa نيست 😂 گفتي كدومش .فارسي نوشتم . نظر منو بخواي اول برو باشگاه شش ماه بگذره بعد 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
اره من كه نگفتم بي سي اي اي همون bcaa نيست 😂 گفتي كدومش .فارسي نوشتم . نظر منو بخواي اول برو باشگاه ...

اهاااا😂😂😂

میرفتم مربی بودم یه زمانی حتی ول کردم اما

با سلام

آمینو اسید های شاخه دار به طور عامیانه BCAA نامیده می شوند. آن ها آمینو اسید های ضروری لوسین، ایزولوسین و والین می باشند. ترکیب این سه آمینو اسید در حدود یک سوم بافت ماهیچه ای بدن انسان را تشکیل می دهد.BCAA ها در دسته آمینو اسید های ضروری قرار دارند و باید توسط رژیم غذایی تامین شوند.مصرف قرص بی سی ای ای دوبیس در ورزشکاران قبل و حین فعالیت های ورزشی می تواند آسیب عضلانی را کاهش داده و باعث جلوگیری از کاهش قدرت عضلات گردد.