pari۷۴ مدیر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 عنوان تب کودک | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 18 پست سلام پسرم تب کرده ، تب سنج گذاشتم مقعدی ۳۸وهشتزیربغلی ۳۹ چیکار کنم نبش پایین بیاد ایبوپروفن دادم بهش 😢😢😭 کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made 1398/02/09 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 اگه تبش پایین نمیاد اشکال نداره. در ضمن وقتی تب رو با دماسنج میگیری خودت نیم درجه اضافه کن بهش. دختر ... مقعدی گذاشتم ۳۸/۸ و زیربغل ۳۹بیشتر سمت سرش و بدنش داغه تا پاهاش کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 اگه تبش پایین نمیاد اشکال نداره. در ضمن وقتی تب رو با دماسنج میگیری خودت نیم درجه اضافه کن بهش. دختر ... خطرناک نباشه تب بالا؟ میترسم اولین باره اینجور شده کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
fenjoun عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 731 خطرناک نباشه تب بالا؟ میترسم اولین باره اینجور شده باید تبش رو بیاری پایین بالای سی و نه احتمال تشنج داره. نگران نباش دختر من تا چهل هم تب میکرد. اگه هنوز پایین نیامده آب ولرم و نمک بریز تو ظرف پاشویه کن.
pari۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2310 باید تبش رو بیاری پایین بالای سی و نه احتمال تشنج داره. نگران نباش دختر من تا چهل هم تب میکرد. اگه ه ... باشه دارم پاشویه میکنم خداکنه کمتر بشه تبش ممنون عزیزم کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم . پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made