2777
2789
عنوان

کمکککککک لطفا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

193 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

واسه درد موقع امپول زدن پن‌سیلین چه راه کاریی دارید که زیاد متوجه زدنش نشم!!!

هر موقع زدم چنان دردی رو‌تجربه کردم که ناخواسته داد میزنم 🤦🏼‍♀️

لطفا پیشنهادی بدید

و اینکه آیا امپول نوروبیون درد داره زدنش!!

ممنون🙏🏻

گریه و فحش به زمین و زمان

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی حسی میکشیدن داخل امپول قبلا.الان نمیدونم هست یا نه به تزریقات بگید بی حسی بزنه براتون

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بی حسی بزن دیگه دردش و نمیفهمی موقعیم که میخوان بزنن خودت و شل کن از یک تا ده آروم آروم بشمار

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

فقط عطسه نکن  

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

یه اقای امپول زنی ماتو آشنا داریم یعنی زنا براش صف میکشن.اصلا نمیفهمی امپول زدی.

زنشم امپول زنه.منتها زنا میان میگن به شوهرت بگو بیاد امپول مارو بزنه😊

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

ببخشید میگما

اما نوروبیون طاقت فرساست!!

البته کلا خیلی مهمه کی بزنه و دستش خوب باشه یا نه

ولی من دوستم که دستش خوبه نوروبیون زد احساس میکردم زنبور داره ازتوی سوزن آمپول میاد بیرون!

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

نوربیون هم اره درد داره

موقعی که میخواد بزنه نفست رو حبس کن و تا تموم نشده نده بیرون خیلی کمک میکنه 

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
این کارو کردم اما باز همینقدر درد میکشم  نمیدونم چیزی نیس ک بشه نقطه زدنش رو بی حس کرد ک سوزن ...

سوزنش درد نداره که. مواد داخلش درد داره عزیزم