2777
2789
عنوان

قهر

674 بازدید | 63 پست

دوستان من یکبار دیگه ام تاپیک زدم

من توی عقد هستم ۵شنبه و جمعه قرار بود همسرمو ببینم که قرارو کنسل کرد گفت حالم مساعد نیس

بعدش من حالشو پرسیدم گفت خوبم حتی ازش پرسیدم یا ناراحتی گفت نه و من زنگ زدم جواب نداد و بعدم دیگه پیام نداد و منم بهش پیام ندادم الانم واقعا ۳روزه هیچ پیامی نمیده و واقعا الکی قهر کرده گفتم پیشقدم شدم دوستان گفتن نه 

حالا واقعا صبر کنم تا ازش خبری بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه کوتاه میومدم که کش پیدا نکنه اما این دفعه واقعا هیچی نبوده بخوام کوتاه بیام

صبر کن دیگه 

ببین میخواد چکار کنه 

شما تماس گرفتی جواب نداده ، نمرده که باید وقتی حالش مساعد بود خودش زنگ میزد م یگفت ببخشید به فلان دلیل جواب ندادم ، چرا تماس گرفته بودی ؟ 

وقتی اینکارو نکرده یعنی بی ادبی کرده ، شما صبر کن تا تماس بگیره ، این برای زندگیت خیلی حیاتیه ، نباید وا بدی . باید محکم بیایستی منطقی برخورد کنی و قاطعانه توضیح بخوای . 

ناراحته باید دلیل ناراحتیش رو میگفته ، شما زبان پانتومیم و ایما و اشاره و ادا و قهر که بلد نیستی ، فارسی صحبت میکنی ، و به عنوان انسان بالغ مسئولانه با گفتگو مشکلاتت رو حل میکنی ، همه اینا وظیفه همسرت هم هست عزیزم . 

بذار پای رفتارش بیاسته و بدونه بی فکر عمل کنه باید تاوان بده . 

آدمهای بالغی  که بهم علاقه دارن سه روز غیب نمیش تا مربی مهد بگرده پیداشون کنه ، برای رابطه و طرف مقابلشون احترام قائل هستن و تلاش میکنن .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
صبر کن دیگه  ببین میخواد چکار کنه  شما تماس گرفتی جواب نداده ، نمرده که باید وقتی حال ...

عزیزم مرسی از راهنمایی کاملت

مادر شوهرمم خیلی همسرمو پر میکنه و دائم با دخالتاش زندیگمونو خراب میکنه

احساس می کنم این دفعه ام بی تاثیر نیس

عزیزم مرسی از راهنمایی کاملت مادر شوهرمم خیلی همسرمو پر میکنه و دائم با دخالتاش زندیگمونو خراب میکن ...

ببین عزیزم اول راه زندگی هستی و باید بدونی همسرت از هر کسی ممکنه هر حرفی بشنوه ، ولی اینکه چطور تصمیم میگیره مهمه ، اگر به حرف مادرش رفتار نادرستی با شما میکنه ، این تقصیر مادرش نیست ، دقیقا خودش مسئول رفتار خودشه . کسی که به حرف دیگران تصمیم اشتباه میگیره اختلال شخصیت دهن بینی داره ، باید کمک بگیره از درمانگر نه اینکه بره ازدواج کنه . 

یکم کارت سخته ولی با  قاطعیت و جدیت میتونی به زندگی خودت سر و سامان بدی .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
ببین عزیزم اول راه زندگی هستی و باید بدونی همسرت از هر کسی ممکنه هر حرفی بشنوه ، ولی اینکه چطور تصمی ...

مرسی عزیزم 

واقعا خیلی کمکم کردین

پس به نظرتون من صبر کنم هر چه قدر طول کشید؟

سخ روز ? عزیزم خیلی سخته چطور تحمل کردی بنظرم بهش زنگ بزن و دلیل این رفتارش و دوریش بپرس اینجوری ک نمیشه و اینکه میگن.کوتاه نیا اشتباهه . شما فقط زنگ بزن دلیل بخواه ازش ک چرا نیست تواین سه روز چراخبری ارتو نگرفته 

تیکر عروسیمه
سخ روز ? عزیزم خیلی سخته چطور تحمل کردی بنظرم بهش زنگ بزن و دلیل این رفتارش و دوریش بپرس اینجوری ک ن ...

واقعا خودمم گیجم 

همیشه ام من کوتاه میام اما این دفعه گفتم ببینم چی میشه

مرسی عزیزم  واقعا خیلی کمکم کردین پس به نظرتون من صبر کنم هر چه قدر طول کشید؟

هر چقدر که دیگه نه یکماه صبر کنی ، ولی فعلا چند روز صبر کن .