2777
2789
عنوان

هومممم🙈🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 48 پست
اصن کلا ب همه چیه من ایراد میگیره میگه ناخونام میشکنه توچیکار میکنی ک بلند میشه نمیشکنه میگم بزار ت ...

ولش کن بابا جاری همه همینن ..لابد هم سن و سالین .... البته راست گفته ناخنت خیلی خوشکله تو عکسه نظرمو جلب کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

موهامو رنگ زدم واسه اولین بار هرکس دید پسندید ولی اونکه دید گف زیادم قشنگ نشده شاید بقیه تعریف کردن ...

نهههه چه پر رو 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موهامو رنگ زدم واسه اولین بار هرکس دید پسندید ولی اونکه دید گف زیادم قشنگ نشده شاید بقیه تعریف کردن ...

خیییییلییی قشنگ شده بود توی تاپیک دیدم ..چند سالته عزیزم ... انصافا حسوده پس چون موهات خیلی ناز شده ...منم میخام برم تو کار رنگ مو سالن تخصصی مو بزم

وای مرسی..من 21 سالمه اون 29

مثل منو جاریم ولی اون اصلا تو این فازها نیس کلا تعریف نمیکنه بد هم نمیکه

21 سالمه.حسود ک خییییلی ولی من اصن خوشم نمیاد از کارا و رفتاراش.کدوم شهری عزیز 

من بندر عباس

خوب چند تا فیلم یا کتاب معرفی کنید

راستی فیلم گفتی. من خودم سریال هشتگ خاله سوسکه رو خیلی دوس دارم.انگاری واسه بچه هاس ولی یه قسمتشو ببینی عاشقش میشی.منو شوهرم ک تموم قسمتاشو دنبال میکنیم دوس داشتی ببین.

راستی فیلم گفتی. من خودم سریال هشتگ خاله سوسکه رو خیلی دوس دارم.انگاری واسه بچه هاس ولی یه قسمتشو بب ...

واقعا ؟؟؟؟ من دارم رقص روی شیشه میبینم...اگه طنز باشه میبینم مرسی عزیزم

غیراین سه تا دیگم دارم جاری. خارج از کشورن.این بزرگه س من کوچیکه

خب بهتر که نیستن دوری دوستی

طنزه اره. خیلی باحاله راستی عکسمو چجوری پاک کنم؟ گزینه ی حذف نداره

صب کن من کزارش میزنم ببینم پاک نمیشه