2777
2789
عنوان

هومممم🙈🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا ک حوصله ت سررفته میشه درمورد لباسم نظربدی؟ میترسم تاپیک بزنم بریزن سرم یه چیزی واسم دربیارن

اره عزیزم نظر هم میدم .... من شوهرم نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

واقعا؟اینو واسه عروسی دخترخالم دوخته بودم دیشب پوشیدمش همون اول مجلس دخترم ابمیوه ریخت لک شد. واسه ع ...

اره بده خوشکشویی دوباره بپوش .چون اون مجلس دختر خاله فامیل مادره این مال فامیل پدره مهمونا هم مفاوتن لباست انگار جدیده به نظر من که خیلی نازه ..

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اخه یه جاری دارم هرررچی بپوشم یه ایرادی میگیره از لباسام یا ارایشم😑

میگه جاری عزیز من ..جاری ایراد نگیره کی بگیره .حالا مگه چی گفته

اره حتما میدم مرسی عزیزم نظرتو گفتی.😘

قربونت😘😘😘

میگه جاری عزیز من ..جاری ایراد نگیره کی بگیره .حالا مگه چی گفته

اصن کلا ب همه چیه من ایراد میگیره

میگه ناخونام میشکنه توچیکار میکنی ک بلند میشه نمیشکنه میگم بزار تو ابلیمو میگه نه فایده نداره من کار زیاد میکنم حتما تو کار نمیکنی😐

میگم مگه غیراز کار خونه داری ک منم انجام میدم تو بیل و کلنگم میزنی؟ میگه نه کلا من ازتو بیشتر زحمت میکشم واسه زندگیم