2777
2789
عنوان

بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیست شکلاتی تخمدان بترک خوب یابد

کیست شکلاتی نشنیدم تا حالا.

من کیست هموراژیک داشتم که باعث خونریزی داخلی شده بودو پهلوم درد میکرد‌

البته کتر سونوگرافی گفت بهتر شد که ترکیده چون اینطوری زودتر دفع میشه.

دکتر رفتی؟

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
کیست شکلاتی نشنیدم تا حالا. من کیست هموراژیک داشتم که باعث خونریزی داخلی شده بپد و پهلوم درد میکرد‌ ...

خواهرم داره الان بیمارستان بستری جواب دزست ک نمیدن یبار نیگن فردا عمل ی بار میگن ترکید 

حالا باید چیکار کنیم ؟؟

چیکار کنه که دیگه کیست نگیر راه درمان داره ؟؟؟

حالا که تروکید مشکلی واسه تخمدانش نداره؟؟

حال روحیم بده خیلی بد 

ابجی کوچیک داره جلوی چشمام اب میشه حالم خیلی بد دارم بااشک میتاپم😢😢

ببخشید استارتر 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
خواهرم داره الان بیمارستان بستری جواب دزست ک نمیدن یبار نیگن فردا عمل ی بار میگن ترکید  حالا ب ...

کلا کیست تخمدان مساله خطرناک و مهمی نیست که اینقدر نکران و ناراختی دوستم.

اگه بترکه معمولا خودش دفع میشه.اگه نترکه و زیاد رشد کنه با عمل سرپایی خارج میشه.هیچ نگرانی هم نداره.

البته کیستا انواع و اقسام مختلف دارن.توی نت سرچ کن ببین وی نوشته.

ان شالله خواهرت زود حالش بهتر میشه.

برا درمان و پیگشری کیست هم معمولا قرص ال دی میدن.

رازبانه هم خوبه(بارداری و‌پریودی ممنوعه)

کلا کیست تخمدان مساله خطرناک و مهمی نیست که اینقدر نکران و ناراختی دوستم. لکه بترکه معمولا خودش دفع ...

واقعا اخه ت نت زدم اخرش ب کیست سرطانی رسید حالم بد شد 

مرسی از دل گرمیت نمیدونم این روزا هنش خوابای پریشون میبینم انگار مغزم هنگ کرد اگه خدای نکرد واسه خواهرم اتفاق بدی بیفته میمیرم بخدا😢😢

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
واقعا اخه ت نت زدم اخرش ب کیست سرطانی رسید حالم بد شد  مرسی از دل گرمیت نمیدونم این روزا هنش خ ...

نه بابا اصلا فکر بد نکن.

منم وند سال پیش دو تا کیست داشتم که یکیش ترکید.خود به خود و بدون دارو هم دفع شدن و مشکلی پیش نیومد.فقط عرق رازیانه خوردم و عرق پنیرک.

نگران نباشین.

نه بابا اصلا فکر بد نکن. منم وند سال پیش دو تا کیست داشتم که یکیش ترکید.خود به خود و بدون دارو هم د ...

مرسی خدا خیرت بده یکم خیالم راحت کردی❤❤