منم یه بندم مث همه بنده هاش ازوقتی خودموخداموشناختم خودموزندگیموسپردم دست خودش هیچی نخایتم ازش گفتم هرچی صلاح میدونی اما بعدچندسال ازته ته ته دلم نه حرف مردم واین چیزا دلم میخاست یه پسرداشته باشم یدونه دختردارم بعدعمری ازته دل قسمش دادم ازش باامیدواری خیـــــــلی زیادپسرخاستم امابچم دختره من واقعااعتقادداشتم که هیچکس دست خالی برنمیگرده از در خونش قضاوت نکنیدکه قدیمی فک میکنی ودلت سنگه واینهامن بدون هیچ دلیل ومنطقی فقط دلم نوزادپسر میخاست همین😔😔😔😔
وای ترو خدا اینجوری نگو چطور دلت میاد از الان بخاطر اومدنش دلگیر باشی که چرا پسر نیست خب این شکم پسر نشد شکم بعدی دلت میخواد خدای ناکرده زبون لال بلایی سرش بیاد ببین همین چند خونه اون ور تر ما خانمه باردار بوده وقتی فهمیدن که دختره کلی کفر گفتن کلی ناشکری کردن نتیجه اش شد وقتی دختر به دنیا اومد تا آرنج فقط داشت مشکل قلبی ....خیلی ها رو میشناسم بخاطر آرزوی پسر چوبش رو خوردن
واینکه خدا خودش بهتر میدونه به کاراش و حکمتیه و دختر رحمته و خیلی خوبه
واقعا متاسف شدم از طرز فکرتون
خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن
منم یه دختر داشتم دومی را خیلی دوست داشتم پسر بشه ولی نشد . هنوزام بعضی وقتا ناراحتم که چرا نرفتم تعیین جنسیت ولی وقتی صورت معصوم دختر هشت ماهمو نگاه میکنم از خدا خجالت میکشم . چون واقعا مظلوم و معصومه
شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست