2789
عنوان

گریه ی نی نی

67 بازدید | 8 پست

پسرم۱۸روزشه خیلی گریه میکنه آروغ نزنه اذیت میشه وخودمم میفهمم نفخ داره ولی میخوام بدونم چقدطول میکشه تاآروغ بچه روبگیری؟کمرم میشکنه بس که منتظرمیمونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حدود ده دقیقه ی ربع

ی قطره ضد نفخ بگیر بده بهش بعدم جوری بغلش کن قفسه سینش تقریبا روی شونه تو باشه یکمی هم پشتش رو بمال بعد ضربه ها

خدا برات نگه داره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

شما خودتم چیزهای نفاخ نخور یا ضد نفخشو بخور اروغ داشته باشه میزنه نزنه یعنی نداره حتما نباید بزنه خصوصا اگه شیر مادر میخوره چون به نسبت شیشه شیر هوای کمتری میبلعن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

متاسفانه بعضی بچه ها سخت آروغ میزنن و هیچ قاعده و قانونی هم نداره که کی بزنه ولی شما سعی کن کم کم بهش شیر بدی. یعنی وعده هاتو کمتر ولی تعدادشو بیشتر کن  اگه سخت اآروغ میزنه

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم