2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟

79 بازدید | 13 پست

باشوهرم قهرم مقصر صدرصد اونه و اصن دوس ندارم برم جلو واسه اشتی...حالا ظهرا واسه ناهار میاد بنظرتون غذا درست کنم بهتره یا نکنم؟میخام بفهمه چقدر دلخورم ولی از اونورم میترسم بره خونه مامانش بخوره

🤪

درس کن بعد خودت برج زهرمار شو😈

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با شوهرم سر هر چی بحث کنیم سر رابطه و غذا و اتوی لباس و اینا قهر نمی‌کنیم، مگه بچه اید؟!

اخه من هنوز ی ماه نشده ک باهاش اومدم تو ی خونه تجربه ندارم ک چیکارکنم بهتره..واس همین پرسیدم

🤪
اخه من هنوز ی ماه نشده ک باهاش اومدم تو ی خونه تجربه ندارم ک چیکارکنم بهتره..واس همین پرسیدم

این تجربه عمرت باشه، سر این چیزها تلافی نکن، همین باهم غذا خوردن و اینا زمینه را برای آشتی و نزدیکی دلهاتون آماده میکنه، لج و لجبازی نکنید ، حتی اگر از دست شوهرت ناراحتی، سر این جور مسایل طردش نکن