2777
2789
عنوان

به نظرتون من تا چه حد مقصرم ؟ خدا من رو میبخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 56 پست
استارتر عزیزبرای آخرین بارمیپرسم دقیقا چی گفتی وچکارکردی ک میگی ناخواسته؟ اگه دوست نداری بگی هم چطو ...

ببخشید نمیخوام زیاد توضیح بدم 

ولی حتی یک درصدم احتمال نمیدادم باعث بشم این قضیه لو بره کلا چند ماه بعد فهمیدم من باعث شدم

نه دوستم یه کاری کرد که من دروغ بگممم  یعنی چاره ای نبود  خیلی روزای بدی بود پوووووف

ولی بعد از اون من بده شدم و شوهرش  و خودش رفتن براش طلا خریدن و ... 

میگم من اصلا در جریان نبودم یهو گندش در اومد

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا این بماند چه اهمیتی داره

سرتا پاش اهمیته.

ممکنه تو خودت فکر میکنی ناخواسته باعث شدی اما اگه تعریف کنی معلوم شه اصلا ناخواسته نبوده خودت اسمش رو گذاشتی ناخواسته.

تا معلوم نشه چطوری فهمیده نمیشه راهکار داد.

{ جانی دپ سابق }

خیانت جنسی بوده؟

و اینکه مثلا اگه تلفنی خیانت میکرده ی موقع تو ذهنش سوتفاهم نشده و بیشتر از این فکر نکرده؟

حرفم اینه ایا همونی ک بوده رو فهمیده یا اغراق امیزشو تصور کرده؟

❤️🧡💛💚💙💜💖
سرتا پاش اهمیته. ممکنه تو خودت فکر میکنی ناخواسته باعث شدی اما اگه تعریف کنی معلوم شه اصلا ناخواسته ...

اینطور بود که من نمیدونستم ی نفر تلگرامم رو هک کرده یعنی همز مان تلگ  رام من روی گوشیش نصب بود تمام چت هام رو میدید . باور کن هنوزم نمیدونم چه طوری اینکارو کرده چند ماه بعدش فهمیدم که آره یه نفر تلگرامم رو نصبه ولی نسخه غیر رسمیش بود . بعد من این موضوع رو توی تل برای یه نفر که اصلا هیچیکی رو نمیشناسه به قصد درد و دل گفتم اینکه روزگار بدی شده . بعد اونی که تلم رو هک کرده بود فهمیده بود ماجرا رو رفته بود به شوهره گفته بود

اینطور بود که من نمیدونستم ی نفر تلگرامم رو هک کرده یعنی همز مان تلگ  رام من روی گوشیش نصب بود ...

البته احتمالش زیاده همونی که قضیه رو براش گفتی رفته به شوهرش گفته.

اگه اینجور بوده که تو واسه لو رفتنش پیش شوهرش مقصر نیستی اما برای گفتن رازش پیش کسی که باهاش چت میکردی مقصری و قطعا باید ازش حلالیت بطلبی که بعید میدونم حلالت کنه‌.

{ جانی دپ سابق }
البته احتمالش زیاده همونی که قضیه رو براش گفتی رفته به شوهرش گفته. اگه اینجور بوده که تو واسه لو رف ...

نه اونی که بهش گفتم نرفته بگه چون اصلا اهل شهرمون نیست اونی که هک کرده بود رفنه گفته خودشم اعتراف کرد پیشم . دارم حقیقتو میگم دلیلی نداره که بخوام الکی اینجا حرف بزنم به این خاطرم میگم ناخواسته بوده

نه اونی که بهش گفتم نرفته بگه چون اصلا اهل شهرمون نیست اونی که هک کرده بود رفنه گفته خودشم اعتراف کر ...

میدونم من نگفتم دروغ گفتی گفتم شاید اونی که باهاش چت میکردی گفته باشه احتمالات رو گفتم.همین.

الان برو تنظیمات تلگرامت شاید الانم هک باشی . درستش کن

بعدشم تایید دومرحله ای بزار.

{ جانی دپ سابق }
من ب اون کاربری گفتم ک هنوز نمیدونه استارتر چطوری قضیه رو لو داده برگشته میگه واسه دهنت چفت وبست بخر ...

خدا خودش به همه چیز هم آگاهه هم توانا بخواد میتوته آبرو بندشو ببره لابد خیری توش بوده

میدونم یه روز میای و همه ی این سختیها تموم میشه واسه اومدنش صلوات بفرستین