2777
2789
عنوان

به نظرتون من تا چه حد مقصرم ؟ خدا من رو میبخشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 56 پست
😒 قضاوت قضاوت قضاوت  واقعارچی باعث شده ما هممون اینقد قاضی بشیم وقتی از هیچی خبر نداریم

قضاوت چیه.تجسس تو زندگی بقیه گناهه و از همه مهم ترفروپاشی اون زندگیه واز کجا میدونی طرف بعد خیانت شاید پشیمون شده باشه.نمیگم خیانت خوبه .خدا خیانتکار و زنا کارو هرگز نمیبخشه وجزو نجس ترین مخلوقاتش هستن اما از اون مهم تر بی آبرو کردن آدماست.

میدونم یه روز میای و همه ی این سختیها تموم میشه واسه اومدنش صلوات بفرستین  
اگه ناخواسته بوده که هیچی ولی اگه یک درصدم احتمالش رانمیدیدهیچ وقت گناه کسی رااشکارنکنید امام علی ...

اصلا نمیخواستم که بفهمه یا زندگیشون خراب بشه 

من خودمم عقیده م اینه که وقتی خدا نمیخواد آبروی کسی بره من چرا اینکارو کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر میگی از قصد نبوده و واقعا نمیخواستی یه زندگی رو از هم بپاشونی پس واسه چی ناراحتی بلاخره لو میرفت 

میگم اصلا نمیخواستم بگم ولی من باعث شدم بفهمه

اشکالی نداره، خودتو بذار جای اون آقا تازه دلت هم خنک میشه! 

البته من خودم مورد مشابه دیدم و سکوت کردم... چند سال گذشته هنوز زندگی میکنن، هنوز طرف آدم نشده!  ناراحتم چرا لال موندم چون اونجا مدرک داشتم بگم الان ن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اصلا نمیخواستم که بفهمه یا زندگیشون خراب بشه  من خودمم عقیده م اینه که وقتی خدا نمیخواد آبروی ...

آفرین حرفت درسته

قضاوت چیه.تجسس تو زندگی بقیه گناهه و از همه مهم ترفروپاشی اون زندگیه واز کجا میدونی طرف بعد خیانت شا ...

من ب اون کاربری گفتم ک هنوز نمیدونه استارتر چطوری قضیه رو لو داده برگشته میگه واسه دهنت چفت وبست بخر 

در. ضمن پشیمونم شده باشه باید همسرش بدونه

من اصلا قصدم این نبود غیر مستقیم باعث شدم 

استارتر عزیزبرای آخرین بارمیپرسم دقیقا چی گفتی وچکارکردی ک میگی ناخواسته؟

اگه دوست نداری بگی هم چطوری انتظارکمک داری؟☺

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من اصلا قصدم این نبود غیر مستقیم باعث شدم 

ببین منم یه بار ناخواسته این کارو کردمممم

قیااامتی به پا شد که نگوو

واای چه شبی بود...

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اصلا نمیخواستم که بفهمه یا زندگیشون خراب بشه  من خودمم عقیده م اینه که وقتی خدا نمیخواد آبروی ...

اگه نمیخواستی خودت و عمدی نبوده پس حتما خواست خدا بوده بفهمه .پس خدا میبخشتت

طلاق گرفتن ؟

نه دوستم یه کاری کرد که من دروغ بگممم 

یعنی چاره ای نبود 

خیلی روزای بدی بود

پوووووف

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.