راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دستگاه کارتخوان یه قابلیت تو منوش هست که لیست خریده ها ساعت و چند شماره آخر کارتی که کشیده شده رو میگه نگران نباش
عروس چه طبعش شاعرانس/ازون عشقای شعرای قدیمی میخواد/امسال عشق شیرین و فرهادلیلی و مجنون/ بیژن و منیژه میخواد/آقادوماد اما تو یه فاز دیگس/دلش دختر چشم و گوش بسته میخاد/اونا که نسلشون منقرض شد/ب جاشون هرروز دافای خسته میاد
خب تا فردا کلی ازش خرید کردن یعنی فردا برم تراکنش های ساعت ۴ بعدظهر امروز رو نشون میده؟
تا یک ماه قبل حتی☺
تاریخ اون روز رو میزنه لیست خرید از ساعت12 بامداد تا 11 شب میاد
عروس چه طبعش شاعرانس/ازون عشقای شعرای قدیمی میخواد/امسال عشق شیرین و فرهادلیلی و مجنون/ بیژن و منیژه میخواد/آقادوماد اما تو یه فاز دیگس/دلش دختر چشم و گوش بسته میخاد/اونا که نسلشون منقرض شد/ب جاشون هرروز دافای خسته میاد