2821
2789
عنوان

حجامت

315 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی اینجا حجامت کرده؟

چجوریه منظورم اینه که دردوسوزش نداره

من خیللیی دوست دارم انجام بدم ولی انگار میترسم

بعد دیگه چه موقعی باید حجامت کرد؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر ب من گفت بهار بیا حجامت

اره منم شنیدم بهار عالییییییه واسه حجام

چون غلظت خون تو بهار زیاد میشه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

برو دکتر فقط واست بزنه پیش غیر پزشک اصلا نرو چهارشنبه و جمعه خوب نیست در ایام قاعدگی خوب نیست اگه کم خونی یا دیابت داری هم خوب نیست واسه افراد بلغمی هم اصلا خوب نیست برو دانشکده طب سنتی اگه تهران و مشهد هستی شهر دیگه هم هستی پزشک عمومی که phd طب سنتی داره

برو دکتر فقط واست بزنه پیش غیر پزشک اصلا نرو چهارشنبه و جمعه خوب نیست در ایام قاعدگی خوب نیست اگه کم ...

مرسی عزیزم  

اگه پزشک خوب بزنه اصلا نه رد میمونه نه سوزش داره دوست خواهرم زد بعد چند روز هیچ اثری ازش نموند گفت هیچی هم حس نکردم پیش پزشک رفت از طرف دانشکده اما همکارم رفته بود پیش غیر پزشک از اینایی که تبلیغ طب اسلامی میکنن  چرک کرده بود دکتر بهش انتی بیوتیک داده بود خیلی عمیق زده بود 

اگه پزشک خوب بزنه اصلا نه رد میمونه نه سوزش داره دوست خواهرم زد بعد چند روز هیچ اثری ازش نموند گفت ه ...

وایی چه وحشتناک  

وایی چه وحشتناک    

اره اینا که پزشک نیستن خیالشونم راحته کجا میخوای بری شکایت کنی فقط پول و میشناسن اینقد شکایت دارن همین تبریزیان صد بار رفتن دادگاه شکایت کردن باز قاچاقی کار میکنه با اطرافیانش چون کسی واسه مشکلات کوچیک نمیره دادگاه کلی هزینه تمبر باطل کنه چند وقت پیش یه خانم اومد رفته بود پیشش بهش دارو داده بود کیست هیداتیک داشت کبدشم خراب کرده بود گفت حوصله شکایت ندارم طولانیه باید کلی هم پول بدم رفت واسه جراحی کبدشم یه قسمتش خراب شده بود ۴۰۰ هزار تومان هم ازش گرفته بودن واسه دارو گیاهی

اره اینا که پزشک نیستن خیالشونم راحته کجا میخوای بری شکایت کنی فقط پول و میشناسن اینقد شکایت دارن هم ...

واای چه بد

من صورتم خیلی جوش میزد چند بار که حجامت کردم دیگه کلا خوب شد  حجامت درد نداره فقط اولش که تیغ ...

آره منم شنیدم واسه جوش عالیهههه

آره برای من که واقعا عالی بود و از دست این دکترای پوست که هیچی حالیشون نیست  راحت شدم😊

خداروشکر

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز