2777
2789
عنوان

مامانا بیاین...

42 بازدید | 6 پست

فاز این مامانایی که تو پارک دنبال بچه هاشون میدون توی تاب و سرسره و قاشق ،قاشق به بچه ها غذا میدن چیه؟شما هم اینجوری هستین؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید مجبورن..شاید بچشون مشکلی داره..شاید بی اشتهاس بچشون و مجبورن اینجوری غذا بدن شاید بچشون پیش فعال و فضوله مجبورن مواظبش باشن..شاید بچشون بقیه بچه هارو میزنه و بخاطر مواظبت از بچه های دیگه هوای بچشونو دارن...همه مادرا بالاخره یه دردی دارن که دنبال بچه هاشونن...کیه که دلش نخواد واسه خودش بشینه از بازی کردن بچه ش لذت ببره

وای دیدین.ما هفته پیش بیرون بودیم،مامانه ی ظرف خیار ریز حلقه حلقه کرده بود میدوید دنبال بچه با ی چنگال.حالا خیار نخوره چی میشه

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

وای دیدین.ما هفته پیش بیرون بودیم،مامانه ی ظرف خیار ریز حلقه حلقه کرده بود میدوید دنبال بچه با ی چنگ ...

منم منظورم دقیقا چیزای اینجوریه،یا بستنی دست میگیرن اصلا منم برام تعجب اوره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست، انقدر خوب بخند که ندانی غم چیست/لطفا برای تایپیک هام گزارش بزنین ممنونم دوستان