2777
2789
عنوان

وای وای😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 136 پست
مردم ما فقط از بیرون به قضایا نگاه میکنند از اصل ماجرا بی خبرن جوونای  ما فکر میکنن خارج از ا ...

تا حدی متنو قبول دارم ولی خیلی اغراق آمیزه .

به نظرم اینهمه خود تحقیری اشتباهه . همه جوونا به فکر ژل زدن و پروتز صورت و بدنشون و ارضای نیاز جنسیشون نیستن.

ایرانم جوون درست و حسابی و نخبه زیاد داره که باعث پیشرفت و دانش افزایی ان .

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اخ گفتی متنت خیلی خوب بود منم چن روز ک نه چن ماهه هی میرم جلو آینه خودمو نگا میکنم میگم کاش ب اسنم بزرگتر بود   نه شبیه پو رن استارا ولی بزرگتر  اصلا ی حاله خاصیه اعتماد ب نفسم میره وقتی بازیگرای خارجیو میبینم  مخصوصا اونایی ک هیکلشون شبیه پو ر ن استاراس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😘اگر همه باهم کمک کنیم تا بقیه به خودشون بیان امیدی هست

فک نکنم عزیزم.تو مملکت ما ک هرکس فکر خودشه و هیچ اتحادی نیست.هرکی ام مخالفت میکنه میگن امله.من خودم خیلی بابت ماجرای عملای زیبایی و سایز سینه و با  سن افسرده شدم.هیکلمم کشیدس ولی الان همه دنبال سایز سینه و با  سنن. قد و کشیدگی مهم نیس.اصلا کوچیک باشه انگار مجرمی چیزی هستی.هرجاهم میری این بحثا هست.حتی بچه های ۵ ۶ ساله ام‌به این مسایل دقت میکنن.خسته شدم دیگه😔

تا حدی متنو قبول دارم ولی خیلی اغراق آمیزه . به نظرم اینهمه خود تحقیری اشتباهه . همه جوونا به فکر ژ ...

همون نخبه هام‌تو زندگی زناشویی ملاکشون همینچیزا میشه.نمونش شوهر دوست خودم.خیلی گاگول بود ولی نخبه.بعده ازدواج‌ و چنسال زندگی اونم‌ افکارش شده مثل اوباشا فقط ظاهرش جنتلمنه

فک نکنم عزیزم.تو مملکت ما ک هرکس فکر خودشه و هیچ اتحادی نیست.هرکی ام مخالفت میکنه میگن امله.من خودم ...

منم همین مشکلو داشتم و دارم سینه های کوچیک اما خب

اوایل برام خیلی مهم بود

اما الان اصلا

خب مسخره کنن

به رخت بکشن

اصلا مهم نیست

مگه ما برای اونا زندگی میکنیم؟

همینی که هستیمو دوست داشته باشیم حله🤗

ناگفته نماند بچه های زیر ۸ سالم منو مسخره میکردن اما الان انقدر خودمو دوست دارم هیچکس به فکرشم نمیاد 

اخ گفتی متنت خیلی خوب بود منم چن روز ک نه چن ماهه هی میرم جلو آینه خودمو نگا میکنم میگم کاش ب اسنم ب ...

😂حالا من با سنم بزرگ

سینه هام کوچیک 

خدامیدونه چقدر دلمو میشکستن سرهمین 

اما خب

الان خودمو دوست دارم

خیلی وقته کنار اومدم با این قضیه 

برام مهم نیست بقیه چی میگن🤗هرچند که دیگه حتی به فکرشونم نمیاد

خودمم وقتی بقیه رو میبینم حسرت نمیخورم

منم همین مشکلو داشتم و دارم سینه های کوچیک اما خب اوایل برام خیلی مهم بود اما الان اصلا خب مسخره ...

خوشبحالت.کاش منم میتونستم اینچوری باشم.نمیشه لعنتی.😔😔کارم‌به قرص اعصاب کشیده دلم‌میخواد بمیرم‌.

چی بگم عزیزم ماشالله انقد با عمل به خودشون مینازن و خودشون رو زیبا میبنن 😃😃😃حالا اگه از نظر یکی ه ...

بزار تو حال خودشون باشن اونا دیگه راه برگشتی ندارن 😂😁 واس همین به مسخره میگیرن

همون نخبه هام‌تو زندگی زناشویی ملاکشون همینچیزا میشه.نمونش شوهر دوست خودم.خیلی گاگول بود ولی نخبه.بع ...

همه نه عزیزم . چه نخبه چه نخبه خیلیا دغدغه شون زیر نافشون نیست .

فضای مجازی که تأثیرشو میزاره ولی آدم باید عاقل باشه و عمر و وقتشو صرف این کارای پوچ و بیهوده نکنه .

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

همه نه عزیزم . چه نخبه چه نخبه خیلیا دغدغه شون زیر نافشون نیست . فضای مجازی که تأثیرشو میزاره ولی آ ...

تعداد اونایی ک درگیر نمیشن کمه.غریزس دیگه درگیرش بشن نمیتونن باهاش مقابله کنن.

تعداد اونایی ک درگیر نمیشن کمه.غریزس دیگه درگیرش بشن نمیتونن باهاش مقابله کنن.

سخته ولی غیرممکن نیست . 

شب خوش😚

منم خوندم عزیزم. عالی بود . وقتی عزت نفس نباشه نتیجه ش میشه همین. چه ایران و چه هر جای دیگه دنیا. 

متاسفم واسه کسانی که حال خوندن چند خط متن رو ندارن.

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد