2777
2789

اره خیلی تابزرگ بشه استفاده میکنه خیلی خوبه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای اره خیلی! لباسای نی نی رو نه با دست میشه شست! نه تعدادش زیاده که بندازی ماشین لباسشویی

من سه و نیم کیلویی فریدولین دارم سه ساله دارم ازش استفاده میکنم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

منم فک میکردم خوبه اما لباسشویی اتوماتیک راحتره اگه یه جا داری وصل کنی همیشه همونجا باشه خوبه اما همش بخوای جا به جا کنی سخته من دو بار استفاده کردم به غلط کردن افتادم با لباسشویی لاحترم 

یک قلو با دو قلو خیلی فرقشه؟؟؟

من دو قلو گرفتم بهتره! سه و نیم کیلویی فقط کهنه شور نیس الان خودمم ازش استفاده میکنم مثلا یه دونه مانتو یا شلوار فقط کثیف باشه تو این میشورم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
الان 2قلوها حدودد 700 800 اخه چرا انقد گرووونیه

واقعا؟؟؟؟؟ من سه سال پیش حدود ۴۰۰ خریدم

باشه مرسی دوستای عزیز😉

نی نی گلت دختره یا پسر؟

گهواده و کالکسه و ساک حمل

و تشک و پتو و خشک کن برای پاش و حوله و لباس

فقط همینا فعلا کافیه

من فقط همینا رو گرفتم حالا که کم کم بچم داره بزرگ تر میشه براش تشک بازی هم گرفتم و خیلی کاربردی هست

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

شوروم ttbabytt

مفتخر است كاملترين با ارايه كامل پيك سيسموني و مجموعه اي كامل لباس نوزادي و كودك از بهترين مارك هاي اروپا ( مادركر و نكست و ديزني 

تلفن ٠٩١٢٧٩٧١٦٠٨

خريد حضوري همه روزه 

خريد انلاين همه روزه 

پيج اينستاگرام @ttbabytt_mothercare

براي ديدن تاپيك در ني ني سايت لينك زير 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2780603/لباس-كودك-و