اریاناز مدیر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 1426 عنوان ارتودنسی | مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست امروز رفتم مطب دکتر،چون آشنا بود گفت 6تومن میشه هزینه ارتودنسی دوتا فک،فک بالام یه دندونم کجه،پایین هم دوتا ،حالا موندم برم یانه؟میترسم بابت دادن این همه پول پشیمون بشم 1398/02/08 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اریاناز مدیر استارتر عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 1426 خیلی زیاد اعتماد به نفسم شدیدا افزایش پیدا کرده قبلا سعی میکردم زیاد دهنم باز نشه موقع حرف زد ... من موقع خندیدن خیلی اذیت میشم فک میکنم همیشه باید دستم جلوی دهنم باشه
fateme_e عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 2247 اوممم مرسی واسه غذا خوردن اذیت نمیشی؟ مسواک ایناچی😕🤔 اوایلش برنج و اینا نمیتونی بخوری زیاد چون نمیتونی قشنگ بجویی غذا رو درد میگیره اما کم کم عادی میشه میتونی بخوریی مسواک مخصوص داره ک علاوه بر مسواک معمولی با اون باید بینشونو تمیز کنی
ترنج_خاتون1 عضویت: 1393/06/11 تعداد پست: 4947 من موقع خندیدن خیلی اذیت میشم فک میکنم همیشه باید دستم جلوی دهنم باشه دقیقا ادم حس میکنه همه دارن دندوناشو نگاه میکنن مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
زِنـــدِگــــــے عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 536 من برعکس شما نیش پایینم زده بود بیرون و سه تا کناریش کج بودن ولی الان صاف صاف و ردیف خوش بحالت☺امیدوارم منم یه روز ارتودنسی کنم🙄
زِنـــدِگــــــے عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 536 اوایلش برنج و اینا نمیتونی بخوری زیاد چون نمیتونی قشنگ بجویی غذا رو درد میگیره اما کم کم عادی میشه م ... مرسی از توضیحات کاملت😍
ترنج_خاتون1 عضویت: 1393/06/11 تعداد پست: 4947 خوش بحالت☺ امیدوارم منم یه روز ارتودنسی کنم🙄 امیدوارم بتونی عزیزم مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
زِنـــدِگــــــے عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 536 امیدوارم بتونی عزیزم مرسی😁من ب درد و سختیش ک فک میکنم پشیمون میشم😕
ترنج_خاتون1 عضویت: 1393/06/11 تعداد پست: 4947 مرسی😁 من ب درد و سختیش ک فک میکنم پشیمون میشم😕 ارتودنسی درد نداره آنچنان من تو این مدت شاید یک ماه دردم اومد اولش یکم دردناکه تا عادت میکنی بعدشم هر جلسه میری دندون پزشکی یکم درد داره تا دوباره دندونات عادت کنن همین مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
ماهی_گلی0 عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 513 من الان دوسالو چن ماهه رو دندونانه خودم زیاد همکاری تمیکنم کشارو نمیندازم واسه من دوسال پیش 5تومن دراومد وخییلی راضیم تنهایی فقط صدسال اولش سخته 🔴بابااااا من کاربر جدید نییییستم 😣 به دلیل مساعل امنیتی😎 قطع دسترسی شدن