2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکیو دیدم گفته ۲سالس درمانش دکترم روز اول گف باید ۲سال بمونه رو دندونات

دکترا میگن زیاد جدیشون نگیر به منم روز اول گفت ...من دو سال و نیمو رد کردم الان هنوزم میگه کارداره دندونات 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
خیلی اذیت میکنه؟ ارتودنسی متحرک بهتر نیس؟

واسه من ثابته نمیدونم متحرک چجوریه دیگه بهتره یا نه😄

اوایل ک ارتو میکنی خیلی حس بدیه و اینکه لبت از داخل زخم میشه و تاول میزنه ولی بعد از چن ماه عادی میشه.هرماه باید بری پیش دکتر ک اون باز سیما رو محکمتر میکنه باز یه دو سه روز درد داری باز عادی میشه😄الان ک دیگه کلا حسی بهشون ندارم انگار اونم عضوی از خودمه خخخ

مگه دندونات خیلی خراب بودن؟

دندونای من بالا فاصله دار بود 

پایین 4 تاش بهم ریخته بود به اصلاح شلوغی داشت 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
دکترا میگن زیاد جدیشون نگیر به منم روز اول گفت ...من دو سال و نیمو رد کردم الان هنوزم میگه کارداره د ...

وااای😮😩

خوشحال بودم ک قراره درش بیارم ب همین زودیااا

خدا کنه واسه من اینجوری نشه😧

وااای😮😩 خوشحال بودم ک قراره درش بیارم ب همین زودیااا خدا کنه واسه من اینجوری نشه😧

انشالله زودتر بر داری 

دندون من ی دونه عقب رفته،فک پایینم دوتاش رو هم شدن

من برعکس شما نیش پایینم زده بود بیرون  و سه تا کناریش کج بودن ولی الان صاف صاف و ردیف 

راضی هستی؟

خیلی زیاد 

اعتماد به نفسم شدیدا افزایش پیدا کرده قبلا سعی میکردم زیاد دهنم باز نشه موقع حرف زدن الان راحت راحتم