2777
2789
عنوان

بارداري

144 بازدید | 16 پست

شماهم نزديك يك ماهه اولتون درد قاعدگي داريد ب كشاله ها رون ميزنه كمر درد ميشه ولي جاش ترشحات سفيد مياد 

﮼‌‌‌‌‌‌‌‌‌داشتن‌شما‌دوتا‌عشقایه‌من‌بهترین‌نعمت‌از‌سمت‌خداونده‌(پریناز‌وارمان)👨‍👩‍👧‍👦

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دقیقا همینم در حدی درد دارم که می گم الان دیگه پری میاد ، البته نیم ساعت در روز

من خواهرم تازه يك ماهش داره ميشه ولي از دو هفته قبلش درد ناف و تخمدان و پريودي داره و ب جاش ترشحات شورتش خيس ميشه

﮼‌‌‌‌‌‌‌‌‌داشتن‌شما‌دوتا‌عشقایه‌من‌بهترین‌نعمت‌از‌سمت‌خداونده‌(پریناز‌وارمان)👨‍👩‍👧‍👦

من الان۱۲ هفته ام وباز گاهی درد کشاله ران دارم دکترم گفت کاااملا طبیعیِ لگنت داره جا باز میکنه امروزم دکتر سونوم گفت طبیعیِ...

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
دیگه تو بدن هرکسی یه طوره علایم و دردای بارداری.  ترشحات و درد و.... همه ش طبیعیه. جز لک و خونر ...

بعد تازه سابقه سقطم داشته انگار برا همين دردش بيشتره درسته؟!

دو بار تو يك سال سقط كرد

من خواهرم تازه يك ماهش داره ميشه ولي از دو هفته قبلش درد ناف و تخمدان و پريودي داره و ب جاش ترشحات ش ...

دقیقا مثل من 😳😳😳

چند هفتشونه؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
دقیقا مثل من 😳😳😳 چند هفتشونه؟؟

بعد ميگه ٤ روز بعدش لونژيل خورده اورژانسي تا نشه 

٤ هفته

منم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من خواهرم تازه يك ماهش داره ميشه ولي از دو هفته قبلش درد ناف و تخمدان و پريودي داره و ب جاش ترشحات ش ...

منم اینحوریم طبیعیه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بعد تازه سابقه سقطم داشته انگار برا همين دردش بيشتره درسته؟! دو بار تو يك سال سقط كرد

آره دیکه احتمالا دردش بیشتره.

چون عضلات شکم باز شده یکم. انشالا  این بارداری سالم باشه

آره دیکه احتمالا دردش بیشتره. چون عضلات شکم باز شده یکم. انشالا  این بارداری سالم باشه

ان شالله عزيز دلم ممنونتم