2777
2789
عنوان

مشکلات شیردهی

593 بازدید | 12 پست

دوستانی که تو دوران شیردهی هستن بیان کمک دخترم 4 ماهو نیمشه ولی درست شیر نمیخوره التن چند روزه دیگه فقط از یکی از سینه هام میخوره اون یکیو اصلا نمیخوره چیکار کنم ؟؟؟؟؟خیلی خسته هستم دیگه دکترشم هر وقت میریم میگه 200 گرم کم داره 😢😢😢😢😢

چیزای مقوی بخور شیرت قوی باشه بچه جون بگیره..

به دکتر بگو اگر لازم داره بهش مولتی بده.. اگر نه که از دست تو کاری برنمیاد جز شیر دادن.. فقط سعی کن با دست و پای بچه بازی کنی و ماساژش بدی که گرسنه بشه و شیر بخوره.. از دو تا سینه شیر بده که خشک نشه.. به اختیار خودش نزار کاری کن که بخوره.. وقتی خوابه از اون سینه که نمیخوره بده بزار بخوره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منم ۴ ماهشه جدیدا یه سینمو فقط ۳۰ ثانیه میخوره بعد دیگه نمیخوره فقط اون یکیو میخوره نمیدونم چرا ریفلاکسی هم هست وزنش ۶۸۰۰ بود چون میخام این هفته عمل کنم به دکتر گفتم شیر خشک بنویس براش ولی اصلا نخورد 😭

چیزای مقوی بخور شیرت قوی باشه بچه جون بگیره.. به دکتر بگو اگر لازم داره بهش مولتی بده.. اگر نه که ا ...

خیلی سعی میکنم بخوره تو خواب بهش میدم ولی چون کمتر میخوره ازون سینم شیر کمتر میاد فوری متوجه میشه میافته رو گریه.

پسر منم ۴ ماهشه جدیدا یه سینمو فقط ۳۰ ثانیه میخوره بعد دیگه نمیخوره فقط اون یکیو میخوره نمیدونم چرا ...

وای خدا چه سخته میدونم دقیقا چی میگی.وزن تولدش چقد بود؟

دخترمن 2/9 بود

وای خدا چه سخته میدونم دقیقا چی میگی.وزن تولدش چقد بود؟  دخترمن 2/9 بود

سز بودی..! چون روزای آخر بچه خیلی وزن میگیره ولی تو سز تو ۳۸ هفته عمل میکنن و بچه یه کم وزنش کمتره..

فقط رو تغزیه خودت کار کن که زیاد نخور چاق شی چیزای مقوی بخور مخصوصا خرما.. آش و سوپ و کره و پای مرغ و کله پاچه و..سبزی بخور.. به خودت برس که شیرت قوی شه.. به بهانه گرفتن بچه اهمیت نده اگر از یه سینه شیر بخوره اون سینه بد فرم میشه و سینه دیگه شیرش خشک میشه.. مثل یه بنده خدایی که میگفت با یه سینه شیر داده سینه اش بزرگ شده و کش اومده و با هم متقارن نیستن..

گریه کرد آرومش کن باز از همون سینه شیر بده.. انقدر این کار رو بکن که تسلیم شه و بخوره..

سز بودی..! چون روزای آخر بچه خیلی وزن میگیره ولی تو سز تو ۳۸ هفته عمل میکنن و بچه یه کم وزنش کمتره.. ...

آره سزارین بودم .

الان از اون سینه ام شیر میدوشم با قطره چکون بهش میدم که خشک نشه سر سینه ام کوچیک شده بس که نخورده ازش .

آره سزارین بودم . الان از اون سینه ام شیر میدوشم با قطره چکون بهش میدم که خشک نشه سر سینه ام کوچیک ...

دوشیدن راهش نیست نم نم خشک میشه.. به گریه هاش اهمیت نده و آرومش کن دوباره بده انقدر این کارو بکن تا کوتاه بیاد و بخوره.. یا شیر نده یا میدی از عر دو بده بدنت بد فرم نشه یکیش بزرگ شه و کش بیاد یکیش خوش فرم بمونه..

بچه ها یه لج بازیایی در میارن که مادر نباید اهمیت بده.. بعضی مواقع بچه انقدر گریه میکنه تا مادر راه بره شیر بده.. من این بلا سرم اومد.. دستم میشکست تا بخوره تموم شه.. مخصوصا نصف شبا میمردم از بی خوابی اون فقط بد قلقی خودش رو میکرد..منم تسلیم خواسته اش نمیشدم.. مادر شوهرم دخالت میکرد و میگفت پاشو نذار گریه کنه چطور دلت میاد و هی جلو شوهرم و خلق اله بهم زور میگفت و بچه پروو تر شد و دیگه به هیچ وجه نمیخورد مگر به خواستش راه میرفتم .. اونجوری حسابی میخورد..من چاره نداشتم از دست مادرشوهر دخالت گرم.. ولی تو تسلیم نشو که عادت کنه بزرگم شد با گریه حرف ثابت کنه..

دوشیدن راهش نیست نم نم خشک میشه.. به گریه هاش اهمیت نده و آرومش کن دوباره بده انقدر این کارو بکن تا ...

باشه سعی خودمو میکنم ممنون از راهنماییت عزیزم انشالله که سلامت باشید.😘😘😘😘