2777
2789
عنوان

کمک کنید

69 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من یه از دوستام بهم گفت میخوای زود باردار بشی بعد از پریودی  چای سبز دود بده به خودت ،میخواستم ببینم کسی انجام داده ،دوستان کمک کنید

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

اگه کسی بوده که انجام داده یا چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیدونم  والا توکل به خدا

عزیزم منم عنبرنساروشنیدم ک جواب داده اینم امتحان کن ایشالاب حق این ماه عزیزهرکی دلش بچه میخادخدابهش بچه سالم وصالح عطاکنه.

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید

ی چیزیم بگم عزیزم فک کنم یکی دوماه قبل اقدام هردوطرف بایدچیزای مقوی بخورن وازچیزای سردی کم استفاده کنن یای چیزی بخورن ک سردی روخنثی کنه

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید