2821
2789
عنوان

کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 47 پست
ده ها بار مسایل تربیتی رو براش توضیح دادم حتی بغلش کردم دست کشیدم رو سرش ایندفعه جلو دخترای کلاسم گف ...

باعث شدی بقیه بچه ها حواسشون جمع کنن وحرف اونو تکرار نکنن. اما دیگه نزن چون قبحش میریزه و عادی میشه . یه بار اونم اروم طوری نیس. اینهمه پدر مادرامون کتک خوردن چی شد؟ روشهای تربیتی جدید خیلی لوس هستن

نام نجات دهنده ات را از آینه بپرس🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اسم اونجار . میدونع دقیقا میدونه اندام زنانه زن اسمش چیه

غیر از اسم اندام‌ تناسلی میدونه چیزی که گفته معنیش چی میشه؟ و بعد هم هرچی که گفته شما حق نداری روی بچه کسی دبگه دست بلند کنی. شما معلمی این حق رو اصلا ندارید... حتی اگه فحش رو به خودتون داده بود. شما موظف بودی به خانوادش بگی... اونا باید تصمیم بگیرن. من اول ابتدایی یه پار معلمم آروم زد تو سرم یادم‌ موند. 

غیر از اسم اندام‌ تناسلی میدونه چیزی که گفته معنیش چی میشه؟ و بعد هم هرچی که گفته شما حق نداری روی ب ...

وای خدا منو ببخشه ................. میدونم همیشع میگم عیچ انسانی حق نداره دست بلند کنع رو انسان دیگع بزرگ و کوچیک نداره یهو نمیدونم چ مرگم شد .......

عزیزم اون بچه ک معنیشو نمیدونسه حتما با خانوادش در میان بزارید ، منم از بچه ها تو کوجه چند بار شنیدم ک به همدیگه میگفتن ؛ مقصر اصلی بزرگتر ها هستن ، امروز ک پسرم از مدرسع اومد خونه پیش دبستانی هست از دم در داد میزد ببخشیدا ک میگم میگفت مامان من ریییییدم  زود باش گشنمع چند بار گفت من فورا داد زدم گفتم تکرار نکنن چیزی نگفت بعد موقع ناهار میگفت مامان میدونی چرا من هی..... میگفتم .گفتم مگه نمیگم تکرار کن دوباره اصرار کرد ک معنیشو بگه بعد گفت مامان یعتی من گشنمه منتظر ناهارم زود باش😕😕😕😕.

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

ده ها بار مسایل تربیتی رو براش توضیح دادم حتی بغلش کردم دست کشیدم رو سرش ایندفعه جلو دخترای کلاسم گف ...

سعی کن دیگه تکرار نکنی اگه واقعا پشیمونی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اینجوری خانوادشم حواسشونو بیشتر جمع میکنن ک پیش بچه از این حرفا نزنن ، خودتو عذاب نده عزیزم ، این باعث میشه بچه های دیگه هم یاد بگیرن حرفای زشتوو 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

هیچ توجیهی نداره که یه انسان بالغ مثل حیوون وحشی بیافته به جون بچه ی شیش هفت ساله ی مردم ! تو هم از محرومیت اون بچه ها و اینکه دستشون هیچ جا بند نیست سوء استفاده کردی وگرنه اگر مدرسه ی غیر انتفاعی بود و میدونستی همچین غلطی بکنی اخراج میشی صد سال دیگه جرات همچین کاریو داشتی . 

طبق هر منطقی کع حساب کنی ضرب و شتم از فحش دادن بدتره خصوصا اگر زور طرف مقابل بهت نرسه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
هیچ توجیهی نداره که یه انسان بالغ مثل حیوون وحشی بیافته به جون بچه ی شیش هفت ساله ی مردم ! تو هم از ...

درست صحبت کن اون برخوردم باعث شد حداقل بقیه این حرفو دیگه تکرار نکنن وحشی هم خودتی گفتم تو سرش نزدم زدم ب بازوش اون حتی دردش نگرفت ک گریه کنه سواستفاده کدومع موقعی ک من اضافه تر از حقوقم کار میکنم اسمش میشه چی؟ اونم سو استفادس هرکی تو هرشغلی خطا میکنه من بخدا باید جواب پس بدم ن ب ادم بددهنی مث تو 

درست صحبت کن اون برخوردم باعث شد حداقل بقیه این حرفو دیگه تکرار نکنن وحشی هم خودتی گفتم تو سرش نزدم ...

بد دهن بودن رو به کودک آزار بودن صد برابرترجیح میدم اگر اون بچه یا حتی بقیه یبچه هایی که شاهد این  فتارت بودن بچه ی من بودن حالیت میکردم یه من ماست چقدر کره میده . 

مثلا تو بازو زدن اشکال نداره ؟!بازو عصب نداره که دردو حس کنه ؟! انقدر بیسوادی که نمیدونی اصل ضرب و شتم و تجاوز به حریم جسم بچه آسیب زنندست !اونم در حضور بچه های دیگه!!  هم اون بچه تحقیر شده هم بقیه ی بچه ها از وحشی بازیت وحشت کردن ، به همشون مدیونی ، 

ظاهرا از کارتم پشیمون نیستی و میخوای تکرارش کنی که میگی برای بقیه درس عبرت شده !!ا  واقعا برای سیستم آموزشی متاسفم که هر بی سر و پای بی سوادی رو میکنه معلم و به جون بچه های بدبخت مردم میندازه . امروز از خجالت آب نشدی وقتی همون بچه ها برات جشن گرفتن؟!!!. 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز