خدایا منم دلم میخواد مامان شم!!! خسته شدم از تنهایی از این همه بغض از خبر حاملگیه دیگرانو شنیدن و یواشکی اشک ریختن نمیشه دلت برام بسوزه؟؟به ما هم بچه بدی؟!بخدا اگه بدی کتکش نمیزنم باهاش مهربونم قدرشو میدونم بهش میگم تو رو خدا بمن داده بعده۴سال!بهش میگم معجزه کوچولوی خدااا...تا این موضوع رو نوشتم بغضم ترکید...لطفا دعام کنین
من شدیدا به حسم اطمینان دارم. یعنی ردخور نداره. به این نتیجه رسیدم وقتی دلشوره می گیرم قطعا خبریه حتی اگه هیچوقت متوجه نشم چیشده بوده اونموقع. نزدیک دوسال چند وقت یبار دلشوره های بدی میگرفتم آخر فهمیدم تمام این مدت پدربزرگم سرطان داشته به من نگفته بودن. یا خواب دیدم دندونام میریزه مادر بزرگم فرداش فوت کرد. بازم هست زیاده
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
من یبار یه خواب دیدم که توش برا ی نفر که نمیشناختم اتفاق بدی افتاد و اسمش هم کاملبصورت اسم و فامیل بهم گفت از خواب پریدم داشت اذان صبح میگف.. یه هفته گشتم ببینم اون اسمو فامیل برای کی بوده گفتم شاید مشکلی داره تو خواب از من کمک میخواس ولی پیدا نکردم.. چندماه بعد یکی زنگ زده بود برا خواسگاریم مامانم اسمشو نوشته بود روی کاغذ کنار میزتلفن گذاشته بود منم نمیدونستم هنوز.. نصف شب بیدار شدم برم دسشویی دیدم یه کاغذ رو میزه نگا کردم دیدم دقیقا همون اسمه ک من تو خواب دیده بودم ینی چشام ۴تا شد بود.. تا صب خابم نبرد به مامانم گفتم این کیه؟ گف خواسگاره.. خلاصه اومدنو رفتن من از یه آخوندی تعبیر خوابمو پرسیدم گفت ینی بهتره شما باهاش وصلت نکنید.. خلاصه خیلی شرایطش خوب بود لامصب به خوابم اعتنا نکردم صدقه دادم و صیغه کردیم دوماه نشد ک به طرز باور نکردنی ای از طرف خانواده ها بهم خورد.. خلاصه ک الان خیلی خوشحالم ک باهاش ازدواج نکردم خواست خدا بود ک بهم خورد تازه دلیل بهم خوردنم به یه اتفاق مذهبی مربوط میشد یجورایی حس میکنم خدا دید من نفهمم با خواب حالیم نمیشه بزور کشیدم بیرون😅
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خدا جونم ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊