2777
2789
عنوان

کادو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست
فکر نکنم بیشتر از ۵۰۰ تومن باشه گفتی گرونه

ما حقوقمون ۶۰۰ تومنه.

عطر۵۰۰ دیگه انصافا گرونه.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حقوقمون ۶۰۰ تومنه. عطر۵۰۰ دیگه انصافا گرونه.

آره عزیزم گرونه واقعا.ولی واسه هدیه آقا به خانم و بالعکس این قیمت خوبه..من ازین بابت گفتم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
خدایی با خودت چند چندی  پستات نقض همن

تو چرا ایقد بهت بر خورد ؟؟؟؟؟تو چند چندی ک ایقد بهت برخورد حرفی رو که کاملا توضیح دادم نیازی نمیبینم باز توضیح بدم.مشکل از گوینده نیس از گیرنده س

درشگفتم از کسی ک متوجه این جمله نمیشه👇

۵۰۰ تومن برا هدیه آقا به خانم یا بالعکس پول زیادی نیس، من برای خودم بخوام بخرم ۵۰۰ تومن برا ادکلن نمیدم ولی اگه همسرم بخره چون باید برند خوبی باشه پس می ارزه و نمیگم گرونه....

آندراستند حالا؟؟؟دیگه ببخشید مشکل از من بوده که واضح نگفتم لابد.

ولی در کل خیلی حرفه کسی ب من بگه این چیزی ک خریدی به نظرت گرون میاد ولی خوبه گرون نیس که...من جبهه بگیرم و بهم بربخوره...واقعا خیلی حرفه 

تو چرا ایقد بهت بر خورد ؟؟؟؟؟تو چند چندی ک ایقد بهت برخورد

برخورد 

چون اون لحظه ناراحت بودم 

شما هم خوب توضیح ندادی 

رفت رو مخم 

فکر کردم داری متلک میندازی 

ببخشید اگه تند حرفیدم