2777
2789
عنوان

فمیبیون۲

232 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی تو بارداری فمیبیون ۲مصرف کرده 

راضی بودید

سه ماهه اول فمیبیون ۱میخوردم معده ام بهم میریخت 

ماه پیش پریناتال خوردم خوب بود 

ولی این ماه دوباره دکترم فمیبیون ۲داده روزی یه کپسول و یه قرص باهم که امگا ۳رو هم تامین کنه

اگه کسی تجربه داره بگه باید دوتاشو باهم بخورم یا بینش فاصله بندازم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

هردو رو با هم بخور هر روز هم بخور يعني يك جعبه مال يك ماهته، عاليه، پزشك من توي هلند هم همينو داد بهم، فعلا توي بازار اروپا حرف اول رو ميزنه ماما ول و هلثي ماما هم خوبه اگه پيدا كني ولي به پاي فميبيون نميرسه

من فقط از فمیبیون۱ تجربه دارم اونم اینکه یکساله دارم هروز میخورم ولی هنوز نی نی نیومده ک بخام به فمیبیون۲ برسم😑

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو رو با هم بخور هر روز هم بخور يعني يك جعبه مال يك ماهته، عاليه، پزشك من توي هلند هم همينو داد به ...

ممنون عزیزم 💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من فقط از فمیبیون۱ تجربه دارم اونم اینکه یکساله دارم هروز میخورم ولی هنوز نی نی نیومده ک بخام به فمی ...

انشاالله که نینی هم میاد 🙏🏻💗

کیوتن مصرف کن برای تقویت تخمدان

فقط ، اضافه وزن میاره ،سر اولی خوردم  مکمل غذایی دیگه شکم پر بخور با کمی فاصله

ممنون گلم 🙏💗

انشاالله که نینی هم میاد 🙏🏻💗 کیوتن مصرف کن برای تقویت تخمدان

ممنون

اینماه لتروزول خوردم تنبلی دارم.. ببینیم خدا چی میخاد..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
ممنون اینماه لتروزول خوردم تنبلی دارم.. ببینیم خدا چی میخاد..

انشاالله که خواست خدا با خواسته دلت یکی میشه💗💗💗