2789
عنوان

اش رشته+عکس

1543 بازدید | 28 پست

بچه ها بیاید اش رشته یادم بدین توروخدا.

عکسم اگ دارین بزارینـ

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

خودیگه عکس میخوای چیکار...

تیکر تولد یه سالگی پسرم😍😍😍😍..میشه برای سلامتیش صلوات بفرستین🤗🤗🤗خدایا دامن همه منتظرارو سبز کن با یه نی نیه گوگولی مگولی😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادر شوهرم اول میزاشت قل میومد بعد سبزی نخود پیاز داغ روغن نمک ادویه میریخت توش 

بعد خودمون میرفتیم خمیر برش میزدیم بعد میریختیم توش عالی بود

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل

آش رشته.
نخود عدس  لوبیا پخته.
پیاز داغ درست کن. سرخ که شد سیر ریز ریز می کنی. ادویه. سرخ شه. اب میریزی به اندازه یه رشته. حبوبات اضافه. سبزی میریزی. جوش که اومد رشته رو میریزی توش. صبر میکنی دون رشته که پخت زیر اش رو خاموش میکنی. یعنی هنوز نیم ساعت وقت داره جا بیوفته.
نصف رشته.
یه کاسه ماست خوری نخود عدس لوبیا. نخود بیشتر.
یه بسته سبزی درشت برا دو نفر میریزم. 

😐😐😐 دستورشو خودمون بگیم...عکسشم خودمون بذاریم...عجبا!!!😑😑😑

لطف میکنین😌😘

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
فکر کردم آشِ رشته درست کردی...

درست کردم عکسشو میزارم.

دیشبم اش دوغ درست کردم عکسشو گذاشتم

روش جدیده؟؟؟ +عکس مینویسید و بعدش میگید شما عکس بذارید...که دروغم نباشه مثلا...😑😑😑

وقتی درست کردم میزارم دیشبم عکس اش دوغمو گذاشتم

منم دارم میپرم برای شب💃

به منم یاد بده عکسشو میزارم وقتی پختم تو هم بزار

سبزی آش

پیاز داغ

نخود

لوبیا

عدس

رشته آشی

ادویه جات لازم 

نعنا داغ

لوبیا ونخود رو جدا خیس میکنی و جدا هم میپزی

عدس هم جدا میپزی

پیاز داغ فراوون هم درست میکنی

با زرد چوبه وفلفل سیاه و نعنا داغ 

تو یه قابلمه بزرگ سبزی آشتو میری با آب یه مقدار که گذشت ازپختت مثلا نیم ساعت نخود لوبیا و عدست و میریزی با پیاز داغت اینا یه مقدار پیاز داغم برا تزئین نگه دار

بعد یک ساعت رشته رو میریزی 

رشتت که پخت آشتم آمادست

من ادویه هامو به همون پیاز داغ میزنم

نمکم کم میزنم چون کشک شوره دیگه

نکنه حامله ای دوروزه هوس اش کردی😂😂😂

نع دوس دارم هرروز یه غذایی بپزم😂دوساله ازدواج کردم اصلا اش نپختم.