2821
2789
عنوان

بگیریم یانه

123 بازدید | 13 پست

11مردادشهادته امام جوادهست وجمعه

12مردادسالروزازدواج حضرت علی وحضرت زهرا

بنظرتون شب12مردادعروسی بگیریم چطوره؟

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به مبارکی و میمنت به پای هم پیر شین مهم توافق شما دو تا و خانواده‌تون هستش عالیه 🤗

ممنون عزیزم

خدایاازتوممنونم بخاطرمهربونیات ومعجزه های زندگیم تواوج ناامیدی.....خدایاهمیشه هواموداشته باش
چی میشه ما هم اتفاقا بعد از ظهر شنبه گرفتیم تو حیاط عاااالی بود 

منم نظرم همینه

مامانم گفت کسی نمیاد

البته برام مهم نیست که کسی که براش مهم نیستم بیاد

اگه مهم باشم هرروزهفته که باشه میاد

گندم نه چرا نیان میان بابا الان مردم واقعا نیاز دارن بزن و بکوب و شادی باشه برن منم دعوت کن با کله میام 🤗❤️

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
گندم نه چرا نیان میان بابا الان مردم واقعا نیاز دارن بزن و بکوب و شادی باشه برن منم دعوت کن با کله م ...

اگه تهرانی بیا

خوشحال میشم

نه متاسفانه تالشم همسرم تهرانه انشالله عروسیت

ممنون عزیزم😘😘😘💃😍

2790
2823
2791
2779
2792