2777
2789
عنوان

دسته گل عروس

1499 بازدید | 25 پست

سلااام 

خانما میخواستم نظرتون رو درباره ی این دسته گل بدونم بعد اینکه به نظرتون قسمت ساقه اش همین جوری خوبه یا یه روبان بلند بزنیم 

ممنون میشم اگه مدلی دارید بزارید 🌹🌹🌹🌹

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام به سلیقه شما من اصلا دوستش ندارم خیللللی شلوغه مروارید و اینام بنظرم جالب نیست دسته گلا ...

به نظرتون اگه مروارید هاشو حذف کنیم بهتر میشه 😘

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
رزتنها شیکتره ،بدون مروارید و..

خوب به نظرتون اگه مروارید ها حذف بشن و فقط رز باشه و شکوفه خوب میشه 

دیگه رز  کسی نمیگیره برا دسته گل عروس عزیزم

اون مرارویدم حدف شه

ربان بلندم ب هییچ وجه

من گل عقدم مچی بود. فرمالیتم گلای وحشششی .

گل عروسیمم گلای طبیعی بهاری رنگ شششاد

همه خوششون اومد

❤️همسرم❤️
دیگه رز  کسی نمیگیره برا دسته گل عروس عزیزم اون مرارویدم حدف شه ربان بلندم ب هییچ وجه من گل ...

ممنونم از نظرتون 🌹🌹

اخه گفتم اگه طبیعی باشه دیگه نمیتونم نگهش دارم 😥😥😥

به نظرتون اگه مروارید هاشو حذف کنیم بهتر میشه 😘

بنظر من دسته گل رز ساده قرمز خیلی نازه

اگه چند رنگ میخوای قرمز توش ندار ترکیب رنگای دیگه رو بزار دسته گل من ترکیب سفید و گلبهی و صورتی و لیمویی و اینا بود بهش میگفت دسته گل بهاری

🌷
ممنونم از نظرتون 🌹🌹 اخه گفتم اگه طبیعی باشه دیگه نمیتونم نگهش دارم 😥😥😥

اره اینم هس. من چون دسته گل عقد و جشن عقدم و بله بزونم و گل خاسگاریم مصنولی بود تصمیم گرفتم فرمالیته و عروسیم طبیعی باشه

خوشبخت ترین بشی

❤️همسرم❤️
بنظر من دسته گل رز ساده قرمز خیلی نازه اگه چند رنگ میخوای قرمز توش ندار ترکیب رنگای دیگه رو بزار دس ...