2777
2789

به روش سایو درست کن عالی میشه

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یک عدد پیاز بزرگ خلالی نازک ببر،کمی با زردچوبه و نمک و روغن تفت بده تا نرم بشه،حالا مرغ رو اضافه کن و دوباره تفت بده ،فلفل دلمه ای خلالی شده اضافه کن،هویج خلالی و دوباره تفت بده،تا رنگ مرغ سفید بشه،حالا زعفران اضافه کن

در ظرف دیگه رب گوجه رو تفت بده و کمی دارچین هم بهش اضافه کن،وقتی خوب سرخ شد،آب بریز روش تا شبیه سس بشه غلظتش

بعد سس رو بریز روی مرغها،کمی هم آب اضافه کن،نمک و فلفل هم بریز،وقتی جوشید،شعله رو کم کن،تا خوب بپزه و جا بیافته

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
میشه توضیح بدی

سایو یکی از کاربرای سایت هستن که آشپزیشون معرکه است،اون بالا روی ذره بین بزن و اسمشو سرچ کن بعد هر غذایی خواستی پیدا کن از رو دستورشون درست کن عالی میشه

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

ممنون سپاس فراوان

خواهش میکنم