2777
2789
عنوان

پیام بدم؟

204 بازدید | 20 پست

دوستان سلام

من توی عقد هستم

امروز دومین روزیه که همسرم قهر کرده

قهرشم خیلی الکیه اصلا دلیل نداره ازشم می پرسم جواب نمیده  خودشم پیام نمیده زنگم میزنم جواب نمیده من 2روزه بهش پیام ندادم چی کار کنم به نطرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا به خیر بگذرونه الان که وول به به   چه چه چهتونه اینجوریه طرف زیر یه سقف برید چی میشه. اگه دلیلش غیر منطقه محلش نذار چون براش عادت میشه باید یاد بگیره وقتی زن گرفته دیگه بچه بازی رو بذاره کنار.

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

اصلاااااااا پیام نده تا زمانیکه خودش بیاد سمتت

اینجوری بدعادت میشه شوهر منم اینجوری بود 

پدرمو دراورد چون میدونست دنبالش میرم با بهونه های مختلف هی قهر میکرد 

سه بار الکی قهر کرد اصلااااا نرفتم سمتش درست شد 😒

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اصلا محلش نده تا خودش بیاد عذرخواهی 

اینجوری عادت میکنه سر هرچیز کوچیکی ی دعوا راه بندازه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
اگه گفت خداحفظ چی؟

خب چیزی رو از دست ندادی معلوم میشه این ادم اهل موندن نبوده وگرنه به این راحتی کسی نمیره. اگه گفت خداحافظ باید خداروشکر کنی که رفته چون الان میتونه و رفنه فردای ازدواج نمیتونه بره یا خیانت میکنه یا جیگرتونو خون میکنه.این ادم اهل موندن و مدارا و گذشت نیس پس بهتر که بره 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
چیزی رو از دست نمیدین شما لااقل قبل اینکه عروسی کنید طرف مقابلتون رو میشناسید بهتر از اینکه اینده خو ...

ینی  اینده ادم باید باهمین قهر های کوچیک خراب شه ینی زندگی مشکل دیکه نداره

ینی  اینده ادم باید باهمین قهر های کوچیک خراب شه ینی زندگی مشکل دیکه نداره

ببینید بذارید یه چیزی بهتون بگم 

این اقا به اصطلاح عذرمیخوام میگم شما رو داره یعنی ادب میکنه ولی اینو بدونید الان که اول راه هستین داره اینکارو میکنه حسابش رو بکنید بعدا چکار میکنه 

بهتره الان تکلیف خودتون رو مشخص کنید و گرنه من نظرم اینکه بعدا حتما به مشکل میخورین با این مرد اونم با این طرز رفتارش

* با تشکر فراوان *