2777
2789
عنوان

بارادارا

225 بازدید | 30 پست

خانوما از چندماه نباید ب شکم و ب پشت خوابید؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعصیا میگن عیب نداره ولی بیشتریا میگن این کارو نکنید بند ناف ممکنه دور گردن بچه بیافته 

ب پهلو بخواب ی متکام بزار لای دوتا پات  بعد نی نی تا دلت خواست ب پشت بخواب

......................................................................... 

چجوری تیکر بارداری گذاشتی؟؟؟

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
چجوری تیکر بارداری گذاشتی؟؟؟

اطلاعات کاربری

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

من که الان به شکم میخوابم ینی دمر

پنج هفتم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
من که الان به شکم میخوابم ینی دمر پنج هفتم

منم ۵ام . درد داری شما . میشه تایپیک قبلیمو ببینی

اطلاعات کاربری

خب بعدش

خب بعدش

زده اضافه کردن تیکر. اخراش زده 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز