2777
2789
عنوان

بیایین سری

165 بازدید | 20 پست

خانوما تو هفته پنجمم. الان یه درد گرفت زیردلم ک مث همیشه نبود زود ول کنه یه ۵ ۴ دقیقه طول کشید تا ول کرد عایا طبیعیه . توروخدا بگید استرس دارم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

اره طببعبه.خونریزی خطر داره

من هفته 17هیتم دیشب درد پنج دقیقه ای داشتم خیلییی ترسیدم.نکنه زایمان زودرس باشه خدانکرده

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حوله داغ کن بزارروش بعدم درازبکش 

ول کرد . ولی طولانی تراز همیشه بود فرداتازه وارد ۵ میشم . توروخدا طبیعیه؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
حوله داغ نه بابا.واس جنین خطر داره گرما.حموم میریم زود درمیایم.گرما بهش نخوره.

خو طبیعیه؟

اره طببعبه.خونریزی خطر داره من هفته 17هیتم دیشب درد پنج دقیقه ای داشتم خیلییی ترسیدم.نکنه زایمان زو ...

مرسی عزیزم 

اره این دردا واس اینه که رحم داره حا باز مبکنه انقباصات داخل اونه. 

ازدردش از خواب پریدم تااین حد

ازدردش از خواب پریدم تااین حد

اره عریزم اوایل درد سبیه پریودی داری درد زیرسکم درد تخمدان.اینا مدقتیه.هروقت خدانکرده خبلبیبب دردش شدید شد و نتونیتی تحمل کنی و خون دیدی خطر داره

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

من بچم ۴۰‌روزشه یه وقتا ازاین درداداشتم وقنایی که ازخواب میپریدم یا صاف بلندمیشدم..گفتم داع منظورم گرمای پکیج بود.ملایم بعدم برداره حوله رو...الان گل پسرم کنارم‌لالاییده و.

دراز بکش  اگرم شد یه سر برو پیش دکترت

الان خوبم گرفت بعو ول کرد ولی طولانی تراز همیشه. دکترم تاشنبه نیس

من بچم ۴۰‌روزشه یه وقتا ازاین درداداشتم وقنایی که ازخواب میپریدم یا صاف بلندمیشدم..گفتم داع منظورم گ ...

توروخدا دعا کن منم صحیح و سالم تو بغلم بگیرمش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز