2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 66080 بازدید | 405 پست
سلام عزیزم دیگه رمقی ندارم برا گریه کردن  سه روزه دخترم بیهوشه صدمه مغزی شدید دیده  فقط ...

الهی بمیررم 😭😭😭😭😭😭 همونی هستی که بعد از ناباروری زیاد بچه دار شدی وای 😢😢😢😢

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته دوستمونه و نگرانشیم اما به نظرم زندگی شخصی شونه و نباید مزاحمشون بشیم ان شاءالله که خوب بشه و ...

درسته حق با شماست😔

ولی ادم دلش اروم نمیگیره

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

گل مهر جان اگه همه‌ی تاپیکاتو این کاربرای معلوم الحال گزارش بزنن بترکه ما برات تاپیک میزنیم 

ما بیادتیم و برای کوچولوی دوست داشتنیت دعا میکنیم 

عزیزم اومدی خبر بده ما نگرانیم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

دوستان اگر کسی تعداد حمد رو یادش هست اعلام کنه که همینجا ادامه بدیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
دوستان اگر کسی تعداد حمد رو یادش هست اعلام کنه که همینجا ادامه بدیم

از اول شروع کنیم عزیزم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))