2777
2789
عنوان

بشوهرم

1682 بازدید | 12 پست

همسرم امروز معده اش عمل کرد خیلی احساس دلتنگی میکنم براش اخه الان بیمارستان من خونم امروز وقتی اوردنش تو بخش با ابنکه درد داشت هنوز هوشیار کامل نبود ولی دستمو گرفت بوس کرد با اینکه پدر و خواهرش بالاسرش بودن فقط دست منو گرعته بود تا حالا خیلی بوسم کرده هرروز شب ولی این بوس امروزش عجیب به دلم نشست چون تک اوج درد بود براش دعا کنید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلیم خوب به دل ماهم نشست😅😅

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
انشااله زودتر خوب بشه معلومه دوست داره چه عملی انجام داده

اسلیو معده مرسی عریزم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چ رمانتیک   کاشکی پیشش میموندی

اخه بچه شیرخوره دارم وکرنه میموندم

2790
2778
2791
2779
2792