2777
2789

من يه فيلم مزخرف ديدم اونم همش زدم جلو خود به خود تا دو روز با زور غذا مي خوردم البته لاغرم نشدم اما خب گفتم بهت بگم اخه جوري هستن بعضي فيلما تا مدتي كلااز غذا بيزار ميشي.

روش خوبيه ولي كلا روح و روانت داغون ميشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اونام که استعداد چاقی نداره😊

من از اونام که دلم میخواست از شما باشم   

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
من استعداد دارمولی از غذاخوردن نمیگذرم خودشم با علاقه غذا میخورم ازکسایی هم که موقع غذا خوردن همش نه ...

عزیزم دست خودمون نیست که. من واقعا دلم میخوا  با علاقه و میل غذا بخورم ولی ۲ تا قاشق که میخورم سیر میشم

خوش به حال شماها که اشتها دارین و میخورین. من حاضرم چاق باشم ولی بتونم با اشتها و ولع غذا بخورم

من دوبار شام میخورم بازم گرسنه میخوابم😫😑😶

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

نگو خوش بحال اونایی که استعداد چاقی ندارن چون بعضیا مشکل دارن یکی از فامیلامون تیروئید داره همیشه لاغره شنیدم یکی مشکل کلیه داره لاغره یکی مشکل معده داره لاغره یکی از اشناهامون خیلی لاغره خودش میگه شوهرم بهم میگه چرا اینقدر لاغری فلانی رو ببین یه خورده چاقه چقدر خوش اندامه بهترین لاغری با ورزش و غذای سالمه