2789
عنوان

بیاید قضاوت 😂

313 بازدید | 36 پست

فرض کنید یه پسر بصورت مستقیم به یه دختر بگه خراب، ینی تو یه گروه تلگ رامی که 20 نفر مخصوصا اونی که ادعا داره خیلیییییی عاشقشه عضون بهش اینو بگه و اون پسر که ادعای عاشقی وحشتناک داره و مجنون و فرهاد قورت میده سکوت کنه! آیا این پسر عاشقه؟ تازه بعدشم با اون کسی که این حرفو زده بود گرم گرفته.... قضاوت کنید، من میگم نیست ولی دوستم بخاطر پروفایل هایی که میذاره اصرار داره هس! 

مثلا تو پزوفایلش نوشته سوگند بر چشمت از تو تا دم مرگ دل برنمی گیرم، مرا مگذار و مگذر 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نیست! اون پروفایله معلوم نیس واس خر کردن چند نفر گذاشته شده

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

اوه مای گاد :/

سوگند اوو ل ل :|

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

از نظر کارشناسی پروفایلش برای بقیه دوز دختراشم هست 

چون یه عاشق هر چقددددر هم دیسیپلین وقتی کسی به عشقش توهین میکنه در اروم ترین حالتش میکه برادر من لطفا کنی متانت داشته باشیم حرف زشت نزنیم و توهین نکنیم و در حالت لاتیش میکه زر نزن بی تربیت 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

تصمیم گرفتم اگر دیدم یکی داره میره تو چاه سکوت کنم یه لگدم بزنم با کله بره :/

والااا 

ب من چ 

ب جهندم 

تو ام ولش کن 😜

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/