2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی من و شوهرم و مادر شوهرم باشیم ظرفارو میشورم 

اگ بقیه مث خواهر شوهرم و دخترش یا جاریم باشن ظرف نمیشورم فقط سفره جمع میکنم

دیر ب دیرم یه جاروبرقی میزنم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

ربطی به عقدیانداره ک،،من عقدنیستم عروسی کردم  ازاول کمک میکردم ولی کلامادرشوهرم نمیذاشت درحدسفره جمع کردن اجازه میداد

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

یعنی ماها که بچه داریم کار نمیکنیم فقط عقدا کار نمیکنن که مادرشوهرا هرلحظه مثل کلفتشون میبینن عروسارو تا میبینن کاراشون یادشون میوفته اگه عروسم زیاد تو کاراش مثل خونه تکونی کمک نکنه کنایه میشنوه ولی کو گوش شنوا🙈

خواهرانه یه چیزی رو بگم و برم ؛ 

با دعوت  برید منزل شون  و عین یه مهمون رفتار کنید  ،  یه حالت رودربایستی  بین تون  بمونه ! 

شب رو منزل شون نمونید ، اینطوری حرمت تون بیشتر حفظ میشه

ب اندازه زحمتی ک بهشون میدید ، کمک حالشون باشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

از من به تو نصيحت سعي كن خيلي كم بري 

من زياد عقد مونديم زيادم ميرقتم الان پشيمونم جون بچه سن بودم نميدونستم كه بايد كمتر برم

در خد ظرف شستن و سالاد درست مردن و پهن كردن و جمع كردن سفره كمك ميكردم

و گاهي اتاق شوهرم. جارو دستمال ميكشيدم

من وقتی جاریم باشه کار نمیکنم چون اون و مادرشوهرم همه کارارو انجام میدن کاری واسه من نمیمونه

فقط مثلا کشیدن ماست تو پیاله و اوردن ظروف سرو رو انجام میدم همین!

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم