2821
2789

ازمایش توکسو پلاسماست اگر img مثبت باشه یعنی انگل وارد خونتون شده فعال است و تا ۶ ماه نباید باردار بشین  اگر igg  بالا باشد یعنی شما قبلا مبتلا شدین و خطری نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش توکسو پلاسماست اگر img مثبت باشه یعنی انگل وارد خونتون شده فعال است و تا ۶ ماه نباید باردار ب ...

Img پايينه 

Igg بالاست 

خيلي ترسيدم 

چون سفط هم داشتم

نه عزيزم يه دونه ست  اسمش طولانيه    اينجوري نوشته

سیتومگالو ویروسه..iggبالا مشکلی نداره یعنی قبلا یا مبتلا شدی یا برخورد داشتی که انتی بادی بدنت بالا رفته..انگار واکسن زدی..مشکلی نداره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اگر ازمایش توکسو باشه مشکلی نداره img بالا خطرناکه ....منم انجام دادم این ازمایشو

منم cmv igmبالاست سقط داشتم ۲۰ روز پیش یعنی تا ۶ ماه نباید باردار شم

ولی دکتر گفت مشکلی نیست ک

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
منم cmv igmبالاست سقط داشتم ۲۰ روز پیش یعنی تا ۶ ماه نباید باردار شم ولی دکتر گفت مشکلی نیست ک

متخصص بیماریهای عفونی باید اجازه بارداری بده اونم بعد شش ماه اگر ازمایش مجدد طبیعی باشه ...داروی خاصی نمیدن فقط با گذشت زمان عددش پایین میاد...

منم cmv igmبالاست سقط داشتم ۲۰ روز پیش یعنی تا ۶ ماه نباید باردار شم ولی دکتر گفت مشکلی نیست ک

سلام عزیزم منم بعد سقطم رفتم دکتر گف این آزمایش ها باید 6هفته بعد از سقط انجام بشه شما زود رفتی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز