2777
2789
عنوان

آیا باردارم

137 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من ۳هفته از رابطه ام میگذره ولی اصلا نمیدونیم آیا شوهرم ارضا شد یانه ولی یه آب گرن حس کردیم ولی اعلائم ارضا شدن و نداشتم شوهرم ولی آب گرم و حس کردم بعد ۷روز یه تست بارداری دادیم که خطcاون قرمز شد ولی خط T آبی رنگ عین روز اولش موند بدون تغییر الان ۳هفته میگذره ۱هفته اس حالت تهوع دارم ولی استفراغ نمیکنم و دسشویی زیاد میرم و حس میکنم سمت راست شکمم مثل اینکه یه قلب میزنه توش بعد اینکه بعد رابطه محض احتیاط قرص ال ای دی می خورن تا امروز و مانع پ ر ی ودیم شده بنظرتون بخاطر اینکه پ ر ی و دیم جلوگیر کردم تهوع دارم یا علائم بارداریه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه الان تست بزنی مشخص میشه

اون موقع خیلی زود زدی

بعدشم تا ال دی رو قطع نکنی ک پریودنمیشی

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

جلوگیری نداشتی

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
فک کنم باید بری دکتر اگه سن جنین کم باشه بهت قرص میده که بیفته.مطمعن نیستم

راستی ما اول گفتیم شاید مریض شدم رفتم دکترعمومی اونم گفت یه ویروسه سرم و آمپول نوشت خب اگه اعلائم بارداری بود اون دکتره می فهمید دیگه درسته؟؟

راستی ما اول گفتیم شاید مریض شدم رفتم دکترعمومی اونم گفت یه ویروسه سرم و آمپول نوشت خب اگه اعلائم با ...

احتمالش زیاده که باید متوجه میشد.ولی هیچکس مثل خودت نمیتونه متوجه علایمت بشه.