2777
2789

منم من😐کشتینمون

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرشوهر منه.   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عه خب چرا زودتر نمیگفتی جماعتیو اسیر کردی😂😂

😂نگفتم‌ریا نشه

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

وقیح  شخص بخصوصی نیست.

ما ب آدمای سوء استفاده گری ک توی سایت میگردن و اطلاعات شخصی کاربرا رو  مث عکس و... ذخیره میکنن و بعداً ممکنه جاهای دیگه انتشار بدن؛ میگیم وقیح.

انقد ک وقیح اینجا مهمه ترامپ تو امریکا مهم نیست

والله از بس خوندم میگم ببینم جریان چیه اخه? من یه ساله اینجام .همش در مورد وقیح خوندم چرا مسدود نشده خب 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
والله از بس خوندم میگم ببینم جریان چیه اخه? من یه ساله اینجام .همش در مورد وقیح خوندم چرا مسدود نشده ...

مسدود میشه،اما باز عضو میشه😐 کنست،کنههه

فکرتو درگیر نکن کلا😬

زن_زندگی_آزادی✌🏻
2790
2778
2791
2779
2792