2777
2789
عنوان

کیا بچه نمیخان

227 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کیا واقعا بچه دارشدن مد پظرشون پیست و تا کی و دلیلاتون چیه ممنون میشم در موردش باهم حرف بزنیم میخام اگه دوست دارین ببینیم واقعا نظراتمون چیه و واقعا هستند کسانیکه نخان مادر بشن یا پدر ؟

با احترام زیاد ب همه مادران.این ی از خود گذشتگی بزرگ و قابل احترامه 

این هم فقط نظر شخصی  منه .

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع

من نی نی دوس دارم و دلمم میخواد بچه دار شم .. اما اگ خدا نداد دنبال دارو و درمان نمیرم بچه ب فرزندی قبول میکنم اگ بشه 😍

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من مجردم ولی دوس دارم زیاااد

من تاحالا فک میکردم متاهلی 😄😄

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من خیلی دوس دارم احساس میکنم یه غریزه س تو وجودم مادر شدن و اگه بچه نداشته باشم ی چیزی کم دارم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من اصلا امادگیشو ندارم 

اصلا بهش فکر نمیکنم 

تو برنامه ها و رویاهام اصلااااا نیییست 

هیچ حس مادری و اینا ندارم 

توی شوهرمم ن حسشو میبینم و ن امادگیشو 

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع
انشالله به زودی 😶😶😂

ایشالا خوشبخت بشی 😍❤