2777
2789
عنوان

قبل بارداري

95 بازدید | 11 پست

سلام ميخام براي قبل بارداري اقدام كنم يه بار سقط داشتم بخاطر تشكيل نشدن ضربان قلب خيلي استرس دارم دفعه بعدي اينجوري نشه قبل بارداري چه قرصي مصرف كنم الان هروز صبح يك عدد قرص ويتاگنوس ميخورم شبا قرص فرفوليك 

اسيد فوليك جدا لازمه يا فرفوليك كافيه چكار كنم سري بعد قلب جنين تشكيل شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج هفتگي رفتم سونو ضربان نداشت لكه بيني شروع شد هفته هشتم خودش سقط شد😢

چقد زود رفتی

تازه ۸هفته قلب تشکیل میشه

۵هفته ساک حاملگی

شاید واس لکه بینیت شیاف پروژسترون میزدی سقط نمیشد

این دفعه حتما۸هفته برو و سونوی واژینالم نکن

خانمایی که پلی کیستیک هستن قطره ویتاگونس بخورن.اسم دیگه ش گیاه پنج انگشته ..واقعا عالیه

یدوفولیک بخور..یه چک اپ ازمایش بده...سونوگرافی بررسی رحم و ضمائم هم برو

بر اساس نتیجه ازمایش معلوم میشه چیزی کمبود داری مکمل بخوری یا نه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
قرص يدوفوليك چه قرصي هست كافيه  هم اهن داره هم اسيد فوليك ممنون ازت 😍😘🙏

عزیزم ید هستش و اسید فولیک.من قبل بارداری رفتم دکتر برام نوشت.الانم که باردارم بازم همینو برام نوشته که بخورم

استرس هم نداشته باش.چون تشکیل نشدن قلب اصلا قرار نیست دوبار پشت سر هم اتفاق بیفته.یه اتفاقه یه تصادفه.به شوهرت حتما حتما عرق کاسنی بده صبح به صبح بخوره خربزه هم بهش بده بخوره خودتم خرما بخور و چیزای مقوی که تخمک و اسپرمتون تقویت بشه.ان شاءالله دفعه بعد تاپیک تشکیل قلب بچتو بزاری