چرا گفت کلا این فصل افتابش نمیدونم چیه بادش انگار سرد تره با مامانم رفتم ب مامانم گفت ...
واای چقدر سخت من حتی موقع ظرف شستن هم دستکش دستم نمیکنم چه برسه به حموم😑 ولی باید واسه ظرف شستن از این به بعد دستکش استفاده کنم. این خارش چه مدلشه دیگه😑
مرسی که وقت گذاشتی جواب دادی عزیزم. ممنونم ان شاءالله دستت زودتر خوبِ خوب بشه😘😘😘
سلام عزیزم شما تونستید دستتونو درمان کنید چون منم همین مشکلو دارم
سلام عزیزم خدا را شکر تا حدودی تونستم اگه رعایت کنم ببین من فهمیدم دستم با تونر صورت این جور شد چند مته بعد زدن تونر به صورت با انگشت سبابه شروع شد اگزما و به کل دستم سرایت کرد الانم هر وقت دستکش آشپزخونه سوراخ بشه و آب بره تو دستکش مواد داخلی دستکش دستم را داغون میکنه.بررسی کن دستت از چی اینجور میشه .مرحله ی بعدی اینه من یه قاشق شاهتره خشک را میجوشونم بعد آبش را با یه قاشق حنا قاطی میکنم و یه هعته هر شب موقع خواب میمالم هر جا اگزما داره و روشا پلاستیک میکشم کثیف کاری نشه بعد صبح میشورم وقتی اینکارا میکنم دستم پوسته ریزی میکنه و خوب میشه اگه مراقبت نکنم دوباره برمیگرده.حتما امتحانش کن
سلام عزیزم خدا را شکر تا حدودی تونستم اگه رعایت کنم ببین من فهمیدم دستم با تونر صورت این جور شد چند ...
خداروشکر عزیزم که بهتر شدین منم دقیقا همینجوریم به شوینده و مایه حساسم ولی چه کنم که با بچه سخته دائم باید دستت تو اب باشه افرین دقیقا دستکش سوراخ با دست منم اینجوری میکنه والا انقدر دیگه داروهای گرون استفاده کردم که دیگه خسته ام باشه عزیرم حتمااا شاطره رو هم استفاده میکنم فقط یه سوال حنا بی رنگ باشه یا نه
خداروشکر عزیزم که بهتر شدین منم دقیقا همینجوریم به شوینده و مایه حساسم ولی چه کنم که با بچه سخته دائ ...
قربانت زنده باشی.همین حنا معمولی دستت رنگ میگیره که میخای بیرون بری دستکش بپوش تا پوسته ریزی کنه و فوری میرزه و رنگش بر میگرده.شب میخای بخابی میتونی دستکش نخی کنی بعد پلاستیکی هر جور خودت راحتی .یا فقط یکیش را بکنی .من احساس میکنم با دستکش پلاستیکی حنا بیستر رنگ میندازه چون عرق میکنه دست