سمنو66 مدیر عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 1468 عنوان اگزمای دست | مشاهده متن کامل بحث + 2956 بازدید | 54 پست دوستان اگه کسی تجربه ای برا خوب شدن اگزما داره بگه لطفا.دستکش نخی . کرم اوسرین ثمین .روغن نارگیل کرم گلیسولید تاثیر نداره اللهم عجل لولیک الفرج 1398/02/07 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5947 برو دکتر حتما من ی صفحه ای دادم اونارم رعایت کن دکتر بهم داد
hastieman عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 4432 ببین الان فقط دیشب وامروز صبح از داروی دکترم زدم اصلا دونه ها رفتن ونمیخاره دیگه فقط ی ذره جاش مونده ... اسم پمادت چیه؟ خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
چای72 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 11084 برو دکتر حتما من ی صفحه ای دادم اونارم رعایت کن دکتر بهم داد هزارتادکتر و درمان کردم بیفایده بوده خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5947 بدبختی دوتا دستامم هست. الان بهتره اینجوری نیست. مرطوب نگه میدارم وای توووام کپ منییییی ببین اگه کرمی بزنی ک عطر داشته باشه بدتر میشه هاا فقط تا میتونی نخارون چون بیشتر میشن دیگه خودت میدونیبعدم پاشو برو دکتربخدا یکی دست ادمو میدید میگفت وای حتما همه جاش همینهببین با نور افتابم بدتر میشن
hastieman عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 4432 برو دکتر حتما من ی صفحه ای دادم اونارم رعایت کن دکتر بهم داد اون روز رفته بودیم باغ نمیدونم به چی دست زدم خارش گرفت.خیلی خارونده بودم داشتم میمردم. بدجوری قرمز شد. سرکه سیب زدم خارشش خوب شد. خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
hastieman عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 4432 وای توووام کپ منییییی ببین اگه کرمی بزنی ک عطر داشته باشه بدتر میشه هاا فقط تا میتونی ... همون احتمالا تو آفتاب بودم اینجوری شده. آره میرم دکتر. قبلا اندازه بند انگشت بود بیشتر شده لعنتی خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5947 اسم پمادت چیه؟ پماد نیست گلم قبلا ی جا دیگه رفتم دکتر از این پمادا داد هیچ فایده ای نداشتساختنیه داروش اگه اصفهانی ک میگم پاشو بیا نیستیم بازم ب جوری بیا ارزششو داره پوست خراب میشه اینجوری
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5947 همون احتمالا تو آفتاب بودم اینجوری شده. آره میرم دکتر. قبلا اندازه بند انگشت بود بیشتر شده لعنتی ارره باافتاب خاک برسرا میریزن بیرون دکتره ب من این قرصم داد ببین مال همین افتاب وایناس
hastieman عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 4432 پماد نیست گلم قبلا ی جا دیگه رفتم دکتر از این پمادا داد هیچ فایده ای نداشت ساختنیه داروش&nbs ... من قزوینم عزیزم نمیتونم بیام اصفهان. همسرم یه دوست داروساز داره که خیلی باتجربس بهش میگم برام بسازه. خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
hastieman عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 4432 ارره باافتاب خاک برسرا میریزن بیرون دکتره ب من این قرصم داد ببین مال همین افتاب وایناس دستکش نخی باید دستم کنم متنفرم یعنی خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5947 من قزوینم عزیزم نمیتونم بیام اصفهان. همسرم یه دوست داروساز داره که خیلی باتجربس بهش میگم برام بسازه. خب خداروشکر من واقعا ناراحت میشم میبینم یکی دستش اینجوریه چون خودم کشیدم🤦♀️
ateeefeh عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 5947 این واسه آفتابه؟ منم نمیدونستم چیه اومدم اسمشو سرچ کردم فهمیدم واسه همین حساسیتاس ک با افتاب واینا بیشترش میکنه فهمیدم ب خاطر این داده
hastieman عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 4432 خب خداروشکر من واقعا ناراحت میشم میبینم یکی دستش اینجوریه چون خودم کشیدم🤦♀️ آره واقعا عذاب آوره. مخصوصاً اینکه دست رو زمخت میکنه واقعا بده. من دیگه نمیخارونم خداروشکر فعلا بهتر شده. باید مراعات کنم. دکتر دیگه چیزی نگفت بهت؟ علتشو نگفت؟ خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️